Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Επιστροφή στο σχολείο με οικολογικές τσάντες!


Επιστροφή στo σχολείo! Με υπέροχες οικολογικές τσάντες, φτιαγμένες με βαμβάκι, μη τοξικά υλικά και πλαστικό, φιλικό προς το περιβάλλον. Τσάντες της eco gear είναι σε ανοιχτά χρώματα, με καταπληκτικό σχεδιασμό για μεγάλα...
Αλλά και μικρά παιδιά. Είναι απλά μοναδικές! Δεν έχεις μόνο τσάντα αλλά και  φίλο - ζωάκι   στο σχολείο. Θα τις βρείτε εδώΌπως λέει ο σχεδιαστής τους,  όλα ξεκίνησαν όταν το καλοκαίρι του 2006 βρίσκονταν σε διακοπές με την οικογένειά του. Παρακολουθούσε τα παιδιά του να παίζουν χαρούμενα στην θάλασσα. 
"Σκέφτηκα πόσο μαγικές είναι αυτές οι στιγμές και πόσο γρήγορα περνούν όλα. Και τότε γεννήθηκε ένα ερώτημα. Τι μπορώ να κάνω εγώ για να τους αφήσω έναν καθαρό πλανήτη να ζήσουν;"Σε λίγους μήνες είχε  φτιάξει αυτές τις μοναδικές οικολογικές τσάντες που πάνω τους τίποτα δεν είναι τοξικό. Έχουν απίστευτη αισθητική και σχεδιασμό. 
Δείτε! Μία τσάντα - γουρουνάκι. Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να την βάλει στην πλάτη του να πάει σχολείο;  Θα την  βρείτε εδώ
Κι επειδή όλοι ξέρουμε πόσο βαριές είναι οι τσάντες ακόμα και για τα παιδάκια που πάνε στην πρώτη δημοτικού θα την βρείτε εδώ και με ρόδες για να μεταφέρει το παιδί σας πιο εύκολα τα βιβλία του. 
Τσάντα - σκυλάκι! Θα την βρείτε εδώ.
Και με ροδάκια εδώ.
Την μαϊμού θα βρείτε εδώ. Είναι πολύ αστεία. 
Μου αρέσει!

Και με ροδάκια εδώ.
Μια υπέροχη τσάντα με αρκουδάκια! Θα την βρείτε εδώ.
Την τσάντα με τους γαλάζιους δεινόσαυρους θα βρείτε εδώ. Και βέβαια στην ίδια σειρά υπάρχουν τσάντες και για μεγαλύτερα παιδιά που είναι ξεχωριστές! 
Θα τις πάρουν  στο σχολείο, στις εκδρομές, παντού. Και θα χαρούν κάθε στιγμή μαζί τους! 
Είναι αδιάβροχες. Εάν σκεφτείτε αυτό είναι σημαντικό. Όταν ήμουν παιδί μου άρεσε να περπατάω, γυρνώντας από το σχολείο στην βροχή. Και στην κόρη μου αρέσει. 
Είναι ευρύχωρες. Το λουράκι προσαρμόζεται στην πλάτη του παιδιού. Βγαίνουν σε ροζ και γαλάζιο χρώμα. 
Την ροζ θα βρείτε εδώ και την γαλάζια εδώ.
Έχουν και καρτελάκι για να γράψουν το όνομά τους! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα σχολικά είδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...