Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Με το παιδί μου στην κουζίνα!


Η ζαχαροπλαστική στην πραγματικότητα είναι πολύ δημιουργική τέχνη και συναρπάζει τα παιδιά μας. Συγκεντρώστε τα υλικά σας, εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία  και το παιχνίδι αρχίζει! Εάν να τους ζητήσετε να φτιάξουν μαζί σας τα κέικ που θα πάρουν στο σχολείο θα τους αρέσει  πολύ.


Η ζαχαροπλαστική αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για δημιουργικό χρόνο, κοινές εμπειρίες και μάθηση. Ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ίσως ήδη γνωρίζετε και θα βρείτε όλα τα εργαλεία για να φτιάξετε τα γλυκά που βλέπετε, είναι  το Realshop.gr


Πάρτε δίπλα το μικρό σας και ξεκινήστε φτιάχνοντας μπισκοτάκια που θα τα τρώει κάθε πρωί με το γάλα του. Είναι, όμως, διαφορετικά. Στέκονται πάνω στο φλιτζάνι. Ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα σας. 

Εάν κάνετε παιδικό πάρτι, τότε με καλή οργάνωση επιβάλλεται το παιδί σας να σας βοηθήσει να φτιάξετε κέικ για τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας. Μόλις κρυώσουν τα αλείφετε με γλάσσο και κολλάτε πάνω τους καραμελάκια. Μα είναι υπέροχο κέρασμα! 
Στο Realshop.gr θα βρείτε τα πάντα από εργαλεία. Έχω ξετρελαθεί με τα χρώματα, τα σχήματα και τις ιδέες που πήρα για να φτιάξω τα δικά μου γλυκά. Μέχρι και συνταγές θα βρείτε που μου αρέσουν πολύ και κάποιες έχω δοκιμάσει. 
Και βέβαια επιβάλλεται να φτιάξετε με το παιδί σας σοκολατάκια καθώς εάν έχετε καλούπια είναι το πιο εύκολο γλυκό στον κόσμο! Θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
Τι θα κερδίσει το παιδί σας στην κουζίνα; Θα μάθει να είναι δημιουργικό, θα αποχτήσει αυτοπεποίθηση και θα πιστέψει στις δυνάμεις του. Θα γίνει πολύ χαρούμενο! Τι θα κερδίσετε εσείς; Χαρούμενες στιγμές, τον ενθουσιασμό στο πρόσωπό του, περηφάνια για τις γευστικές δημιουργίες του και έναν χρήσιμο βοηθό στην κουζίνα! Καλή όρεξη για δημιουργία! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...