Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Terra Sacra. Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο...


Terra Sacra θα πει ιερή γη. Το σπίτι μας είναι απλά υπέροχο. Δείτε το βίντεο “Terra Sacra Time Lapses” με το παιδί σας. Μιλήστε του για την μαγεία και την ομορφιά της ζωής. 

Το βίντεο παρουσιάζει απομακρυσμένα τοπία και αρχαία μνημεία από 24 χώρες του κόσμου. Δημιουργός είναι ο Sean F. White που χρειάστηκε 6 χρόνια δουλειάς (2006-2012) γι’ αυτό.
Δεν υπάρχουν λόγια...
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

  1. e-mail: glyfsec@xinis.com
    Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
    ΤΗΛ 2109640117, 2109604783

    Σφράγισε το επαγγελματικό σου μέλλον με σπουδές Παιδαγωγικών στo ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

    Γιατί… «τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του κόσμου»
    Επειδή «τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του κόσμου», σύμφωνα με τη γνωστή ρήση, ό,τι έχει να κάνει γύρω από την καλλιέργεια και διαπαιδαγώγησή τους αποτελεί, αναμφίβολα, προσφορά στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με βαρύνουσα σημασία για την προαγωγή της Παιδείας και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Η έμφυτη κλίση προσφοράς στο συνάνθρωπο και αγάπης για το παιδί οδηγεί απαρέγκλιτα στις σπουδές του Τομέα Παιδαγωγικών, με κεντρικό άξονα του εν λόγω αντικειμένου σπουδών, τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την ομαλή κοινωνικοποίηση αλλά και την καλλιέργεια ενός υγιούς -ψυχικά και πνευματικά- παιδιού, που θα μετεξελιχθεί σε έναν ισορροπημένο και υγιή ενήλικα. Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 2 ειδικότητες του Τομέα Παιδαγωγικών, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η επιλογή σπουδών που διασφαλίζει την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση και επισφραγίζει την καταξιωμένη επαγγελματική σου σταδιοδρομία…
    «Υπόγραψε» την επαγγελματική σου καταξίωση και απόφυγε την «οδύσσεια» αναζήτηση θέσης εργασίας, επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες του Τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

    • Προσχολική Αγωγή Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες
    • Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης

    www.iek-xini.edu.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...