Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας μαγικός κόσμος με παιδικά ρούχα! Beebies.


 Είναι ένας πραγματικά μαγικός κόσμος με παιδικά ρούχα και  αξεσουάρ. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Beebies είναι απλά, υπέροχο! Το ίδιο και η σελίδα τους στο facebook εδώ. Οι εκπτώσεις στο Beebies  άρχισαν! Και είναι πραγματικά καλές. 
Εκεί θα βρούμε ρούχα βγαλμένα από παραμύθι. Και δεν είναι καθόλου υπερβολή. Δείτε τα. Είναι ξεχωριστά! Αυτά και άλλα πολλά τα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.
Σούπερ εκπτώσεις! Dollcake & BabyCake Vintage - 40% μέχρι αύριο το βράδυ! Δείτε τα όλα εδώ.
DollCake έχει βρει τον τρόπο να σταματά τον χρόνο! Η σχεδιάστρια Christina Campbell από την Αυστραλία σχεδιάζει ρούχα με πολυτελή διακόσμηση και floral αξεσουάρ φτιαγμένα με βελονάκι στο χέρι.
Vintage δαντέλες δεμένες με άνθη τριανταφυλλιάς και υφάσματα που λες και ήρθαν από άλλες εποχές είναι λίγα από τα υλικά που μπορούν να δημιουργήσουν τόσο όμορφα παιδικά ρούχα...
Mischka Aoki – Couture for babies and kids. Θα τα βρείτε από τα τέλη Οκτωβρίου. Είναι πραγματικά υπέροχα!
Υψηλή ραπτική για παιδιά, σχεδιασμένα από την fashionista Mischka Aoki θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τα "couture" παιδικά ρούχα!
Πολυτελή υφάσματα και μοναδικά σχέδια. Κατασκευάζονται 100% στην Αυστραλία. Και έρχονται στην Ελλάδα από τα Beebies! Τα Mischka Aoki ρούχα είναι 100% handmade! Τα διακοσμητικά αξεσουάρ που στολίζουν τα Mischka Aoki είναι ξεχωριστά και 100% handmade. Για την αποθήκευση καθώς και για το πλύσιμο χρειάζεται μεγάλη προσοχή/φροντίδα.



 Fleur + Dot! Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 11 στο Portland της Αμερικής από την σχεδιάστρια Brianne Wallace (Petalpetal) 100% handmade Classic Vintage κομμάτια.


Le Petit Tom! 




Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ολλανδία από υψηλής ποιότητας υφάσματα και κορδέλες για ένα μοναδικό couture αποτέλεσμα.


Όλες οι φούστες και τα φορέματα έρχονται μέσα σε μαύρη υφασμάτινη τσάντα και αποτελούν το ιδανικό couture δώρο που θα εντυπωσιάσει.




Servane Barrau Designs! 


Μοναδικές γραμμές, πανέμορφα σχέδια, και χρώμα πάρα πολύ χρώμα!! Servane Barrau σχεδιάζει ρούχα με απόψη! για μικρές δεσποινίδες που θέλουν πραγματικά να ξεχωρίζουν!
Αλλά και τα παπούτσια στο Beebies είναι μαγικά! 

Δείτε και τις πυτζάμες! 
Υπέροχες; Δείτε τις κορδέλες! 
Είναι όλα στα Beebies μαγικά! 
Ρούχα και παιδικά αξεσουάρ βγαλμένα από παραμύθι. Αυτά και άλλα πολλά  τα βρείτε στο Beebies κάνοντας κλικ εδώ. Και κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε την σελίδα  στο facebook. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...