Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να κάνετε το παιδί σας να προσέχει και κρατάει καλύτερες σημειώσεις στο σχολείο!



Μήπως το παιδί σας, στο σχολείο δεν προσέχει και ξεχνάει  να κρατάει καλές σημειώσεις στα μαθήματά του;  Τώρα, δεν έχει πια λόγο να το κάνει! Τα κίτρινα αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων τα ξέρουμε όλοι. Όμως αυτά που θα βρείτε εδώ είναι πολύ διαφορετικά! 

Τα παιδιά μπορούν να να μετατρέψουν τις σημειώσεις του σχολείου και όχι μόνο, σε origami! Κι ένα είναι σίγουρο! Αποκλείεται να ξεχάσουν να γράψουν τι μαθήματα έχουν για αύριο. Τα αυτοκόλλητα έχουν  αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα πώς να φτιάξετε κάθε τι. 
Έναν δράκο, έναν κύκνο, ένα γουρουνάκι, μία πεταλούδα και πολλά άλλα.Μια ωραία ιδέα για παιχνίδι! Να φτιάξετε ένα παραμύθι με το παιδί σας. Τι μήνυμα θα έφερναν τα ζώα αυτά σε μας;  θα τα βρείτε εδώ και τα στέλνουν στην Ελλάδα σε λίγες μόνο μέρες. 

Αρέσουν πολύ σε μικρά και μεγάλα παιδιά! Χρήσιμα στο σχολείο, στο σπίτι, παντού, μας θυμίζουν την ομορφιά του παιχνιδιού! 
Origami Sticky Note
Κι επειδή το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, πείτε στο παιδί σας να κρατήσει τις σημειώσεις στα Μαθηματικά στον  κύβο Ρούμπικ που θα βρείτε εδώ. Μα δεν είναι υπέροχος; 


Rubiks Notepad
Για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των Lego αυτό εδώ είναι το απόλυτο σημειωματάριο! Θα το βρείτε εδώ. Κομψό, με απίστευτο σχεδιασμό, ευφάνταστο στην σύλληψη και υλοποίηση.
A6 Silicone Notebook - Purple
Τα παιδιά μας είναι οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες στον κόσμο. Εάν κάνουν μπάνιο και θέλουν να ζωγραφίσουν ή να γράψουν, δώστε στα μικρά σας αυτό το σημειωματάριο που θα βρείτε  εδώ.  Μην ανησυχείτε, είναι 100% διάβροχο! 
Luckies Waterproof Notebook
Είναι συναρπαστικό να δίνουμε στο παιδί μας δημιουργικά κίνητρα  για να προσέχει. Όλα τα αυτά σημειωματάρια μπορούν να γίνουν εξαιρετικά εργαλεία μάθησης. Είναι ωραίο να γράφουμε με άποψη και να παίζουμε με όλα.  Καλή διασκέδαση! 

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...