Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Συνταγές για ένα υπέροχο παιδικό πάρτι με θέμα το τρένο!


Για να κάνετε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι με θέμα το τρένο στο παιδί σας χρειάζεται πολύ φαντασία και όρεξη να δημιουργήσετε νόστιμα κεράσματα για τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας. Ένα είναι σίγουρο θα τους αρέσουν πολύ! 
Για να σερβίρετε τα φαγητά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρώτο βαγόνι από ένα τρένο του παιδιού σας, να πάρετε ταψάκια από αλουμίνιο και να βάλετε μέσα τις λιχουδιές σας. Ωραία ιδέα κι εύκολη! 

Μπορείτε να ζωγραφίσετε τις ράγες του τρένου πάνω σε ένα λευκό, πλαστικό τραπεζομάντηλο και να φτιάξετε βαγόνια από σάντουιτς. Καταπληκτική ιδέα; Δεν έχω λόγια! 
Εάν θέλετε μπορείτε, ακόμα, να δοκιμάσετε να φτιάξετε τρένο από φρούτα. Νόστιμο, γλυκό, όλο υγεία. Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της σωστής διατροφής. 
Ωραία ιδέα κι εύκολη πολύ είναι να πάρετε ψωμάκια και τυρί και να φτιάξετε ένα τρένο σε μία πιατέλα. Εντυπωσιακό. Θα κλέψει την παράσταση στο παιδικό πάρτι. 
Τα συννεφάκια μπορείτε να τα φτιάξετε με τα καλούπια που χρησιμοποιείτε για να δώσετε σχήμα στα κουλουράκια σας. Καταπληκτικό; 
τρένο της γεύσης
Τα σάντουιτς τυλιγμένα σε σελοφάν γίνονται βαγόνια! Εύκολο και πρακτικό. Τα παιδιά τρώνε παίρνουν  εύκολα όσα θέλουν κι εσείς μπορείτε να τα ετοιμάσετε από το προηγούμενο βράδυ με το παιδί σας. 
βαγόνια
Δεν είναι ανάγκη να έχετε πάρτι για να φτιάξετε τρένα. Φτιάξτε ένα όμορφο πιάτο με τρενάκι για να κεράσετε το παιδί σας το απόγευμα, σπίτι.  Θα του αρέσει. 
http://www.lilsugar.com/Fun-Food-Ideas-Kids-22912347?slide=16
Και με μπιφτέκια το τρένο σας θα είναι πεντανόστιμο! Υπέροχος τρόπος να τα  σερβίρεις. 
βαγόνια με κεράσματα
Σε κουτάκια μπαίνουν τα πάντα. Τα στολίζετε, τα γεμίζετε με λιχουδιές και το πάρτι αρχίζει! Κι αντί για τούρτα μπορείτε να φτιάξετε ένα πελώριο τρένο με γλυκά. Δείτε τι έφτιαξε μία μαμά!
Μα δεν είναι υπέροχο;
γλυκό τρένο
Ποιο παιδάκι θα μπορούσε να μην χαρεί μ'ένα τέτοιο πραγματικά υπέροχο δώρο για τα γενέθλιά του; 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...