Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Τα οικολογικά παιχνίδια της GreenToys!


θα το βρείτε εδώ 
Για όλους εμάς που δεν θέλουμε πια τα παιδιά μας να παίζουν με πλαστικά παιχνίδια αμφίβολης ποιότητας, τα παιχνίδια της Green Toys είναι απλά υπέροχα! Φτιάχνονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια γάλατος. 
θα το βρείτε εδώ
Είναι βραβευμένα, οικολογικά, μη τοξικά παιχνίδια, χωρίς PVC, BPA, φθαλικά. Μ' αυτά, τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι το παιδί μας παίζει με ασφάλεια.Θα το βρείτε σε πράσινο χρώμα εδώ και σε ροζ χρώμα κάνοντας κλικ εδώ. 
Ότι πρέπει για να ξεκινήσουμε για να μάθουμε μέσα από το παιχνίδι την έννοια της ανακύκλωσης στα μικρά μας. Πόσο σημαντικό είναι να αγαπήσουν το περιβάλλον! 
Θα το βρείτε εδώ
Τα παιχνίδια της Green Toys είναι πολύ όμορφα! Ένα υπέροχο σετ κουζινικών για μικρούς σεφ! Δείτε τα όλα.
Θα την βρείτε εδώ 
Μια πολύ όμορφη εργαλειοθήκη! 
θα την βρείτε εδώ
Μια βαρκούλα. Για ταξίδια στην χώρα των παραμυθιών.
θα τα βρείτε εδώ 
Τα πρώτα τουβλάκια που θα παίξει το παιδί μας. Κι επειδή είναι σίγουρο πώς θα τα βάλει στο στόμα του αξίζει να είναι φτιαγμένα από υλικά μη τοξικά. 
Θα τον βρείτε εδώ
Κι αυτός είναι ένας πανέμορφος πύργος χρωμάτων! 

Μοναδικό σετ από τέσσερα αυτοκινητάκια! 

θα τα βρείτε εδώ
Καλό παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια.


1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...