Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι!


Η κόρη μου κοιμάται κάθε βράδυ μ 'ένα παραμύθι. Η πραγματικότητα είναι ότι διαβάζουμε πάρα πολλά παραμύθια. Όλη την μέρα. Σε κάθε ευκαιρία. Σκέφτηκα να τα μοιράζομαι μαζί σας. 
Αυτό που απόψε διαβάσαμε είναι το "Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι". Της αρέσει πολύ!"Αλήθεια, έχετε περιθάλψει ποτέ με το παιδί σας ένα ζωάκι;Μια μέρα λοιπόν, ένα λιοντάρι έκανε βόλτα στη πόλη,για να αγοράσει ένα καπέλο. 

Όμως οι άνθρωποι της πόλης φοβήθηκαν το λιοντάρι  
και το κυνήγησαν. Αυτό έτρεχε και έτρεχε μέχρι που βρήκε καταφύγιο σε ένα μικρό σπιτάκι. Εκεί το βρήκε η Έλλη που δεν φοβόταν τα λιοντάρια!"(via paramythitis)


Πού μπορεί ένα μικρό κοριτσάκι να κρύψει ένα τεράστιο λιοντάρι με καρδιά ενός μικρού παιδιού; Δεν είναι καθόλου εύκολο!Η Έλλη πρέπει να βάλει τα δυνατά της. Γιατί η μαμά και ο μπαμπάς δεν τα πάνε πολύ καλά με τα λιοντάρια μέσα στο σπίτι.

Θα μπορέσει η Έλλη να κρύψει το λιοντάρι της για πάντα; Μια αστεία και τρυφερή ιστορία, για μια ιδιαίτερη φιλία. Μια τρυφερή ιστορία από την συγγραφέα Helen Stephens,με την πραγματικά πολύ όμορφη εικονογράφηση της ίδιας. Η κόρη μου, μου ζήτησε να της το πω, πολλές φορές... Ένα υπέροχο βιβλίο! Θα το βρείτε από τις εκδόσεις Ίκαρος

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...