Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Υπαίθρια βιβλιοθήκη μέσα σε αμπελώνα!


Λατρεύετε μήπως τα βιβλία και την φύση; Υπάρχει κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία! Πρόκειται για μια υπαίθρια βιβλιοθήκη που στήθηκε στο εσωτερικό ενός μεγάλου αμπελώνα στο Βέλγιο.


Και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να χαθώ, εκεί για πολλές πολλές ώρες. 
Η βιβλιοθήκη λέγεται "Bookyard" και αποτελεί μια ευφάνταστη δημιουργία του Ιταλού καλλιτέχνη Μάσιμο Μπαρτολίνι (Massimo Bartolini) και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο ενός Φεστιβάλ, που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του για το κοινό στην πόλη της Γάνδης. Η ιδέα και η υλοποίησή της μου φαίνονται απίστευτα! 
Οι επισκέπτες καλούνται να μελετήσουν τις στοίβες των βιβλίων που τοποθετήθηκαν σε μεγάλα ξύλινα ράφια και είναι ελεύθεροι να πάρουν όποιο βιβλίο θέλουν για να το διαβάσουν, πάντα, βέβαια, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.
 Δεν ξέρω, βέβαια, τι μπορεί να γίνει εάν βρέξει. Αλλά όσο ο καιρός είναι καλός...Τα πάντα έχουν πολύ ενδιαφέρον.
Μπορούν να οργανώσουν ένα μίνι πικ-νικ μέσα στον αμπελώνα, απολαμβάνοντας το βιβλίο της επιλογής τους μαζί με ένα καλό κρασί που προσφέρεται δωρεάν.

Φαίνεται πώς αρέσει σε μικρούς και μεγάλους! Κι επειδή αγαπάμε πολύ τα βιβλία και την φύση θέλουμε να δούμε να γίνεται και στην χώρα μας.

photos via mrkate

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)



You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

1 σχόλιο:

  1. Τελικά όλα τα ωραία πράματα είναι στο εξωτερικό.....Αχ Ελλαδίτσα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...