Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πώς να μυήσουμε τα παιδιά μας στην μαγεία του θεατρικού παιχνιδιού!


Η ομάδα «Πράσσειν Άλογα» προτείνει να μυήσουμε το παιδί μας στη μαγεία του θεατρικού παιχνιδιού μέσα από την συμμετοχή του, σ' ένα σεμινάριο. Πραγματικά αξίζει να πάμε. Η δουλειά που κάνει αυτή η ομάδα είναι απίστευτη. Το κόστος του σεμιναρίου είναι για κάθε παιδί 5€, για ένα μάθημα 90’. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε!
Για να κλείσετε θέση κάντε κλικ εδώ.Τα σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού αποτελούν το δυναμικό μέσο για την δραστηριοποίηση του παιδιού, την απελευθέρωση της φαντασίας του και την εξοικείωσή του με το θέατρο. Η εκπαιδευτική μέθοδος που ακολουθείται βοηθάει το παιδί μας να εξωτερικεύσει ό,τι το απασχολεί, να ανακαλύψει το σώμα του και να μάθει να εκφράζει τις σύνθετες έννοιες της καθημερινότητας.
Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν, παιχνίδια για την ενεργοποίηση του σώματος, ασκήσεις ρυθμού, θεατρικό παιχνίδι, ελεύθερο παιχνίδι, δραματοποίηση παραμυθιών, καλλιέργεια συναισθημάτων και παιχνίδια εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Σκοπός; Να μάθει το παιδί μας να εκφράζει τα συναισθήματά του δημιουργικά έτσι ώστε να ανακαλύψει την πιο όμορφη πλευρά της ζωής και να αναπτύξει τις ικανότητες του στην επικοινωνία και στη συνεργασία. Ηλικία παιδιών από 4 έως 10 ετών.


Εκπαιδεύτρια είναι η πολύ αξιόλογη στο έργο της Αγγελική Φράγκου (Ηθοποιός – Θεατροπαιδαγωγός) Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή ‘Αθηνών’ του Γιώργου Θεοδοσιάδη και παιδαγωγική θεάτρου στη σχολή του Λάκη Κουρετζή. Ασχολείται συστηματικά με το θέατρο για παιδιά και έχει ομάδες παιδιών όπου διδάσκει θεατρικό παιχνίδι.Έχει εργαστεί ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις, συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.


Τη φετινή σεζόν θα παρουσιάσει την παραστασή της για παιδιά και ενήλικες στο ‘Κινητήρας Studio’.




Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...