Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να φτιάξετε μικρούς Άγιους- Βασίληδες και να στολίσετε το δέντρο σας!



Θέλετε να φτιάξετε υπέροχα στολίδια για το δέντρο σας; Αυτοί οι Άγιοι - Βασίληδες είναι απο φελλό και είναι πολύ εύκολο να τους φτιάξετε με τα παιδιά σας.Κι επειδή σπίτι δεν έχουμε τόσους φελλούς, θα βρείτε εδώ ένα πακέτο με πολλούς φελλούς για ατελείωτες ώρες δημιουργίας.
Ξεκινήστε βάφοντας τους φελλούς σας κόκκινους, μέχρι την μέση. Στη συνέχεια, φτιάξτε τα σκουφάκια με τσόχα κατά προτίμηση γιατί στέκεται, με αυτόν τον τρόπο. Ένα γυάλινο βάζο είναι πολύ χρήσιμο εάν δεν έχετε διαβήτη.
Θα χρησιμοποιήσετε το 1/3 από τον κύκλο για να φτιάξετε το σκουφάκι του Άγιου- Βασίλη. Θα χρειαστείτε κόλλα για να το φτιάξετε  και ένα κομματάκι κορδέλας για να το κρεμάσετε. 

Όλα σχεδόν έτοιμα. Χρησιμοποιήστε βαμβάκι για τις λεπτομέρειες. Ο Άγιος- Βασίλης σας θα είναι υπέροχος!
Ζωγραφίστε μάτια και κόκκινη μυτούλα! Έτοιμος. Υπέροχος δεν είναι; Καλό παιχνίδι! Σήμερα, κιόλας θα φτιάξουμε τους δικούς μας.
Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τους φελλούς. 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...