Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να στολίσετε υπέροχα την πόρτα σας για τα Χριστούγεννα!



Τα Χριστούγεννα, είναι, για τα παιδιά μας  μεγάλη υπόθεση! Υπάρχουν κατασκευές που το αποτέλεσμα είναι πολύ πραγματικά διασκεδαστικό. Δείτε πώς μεταμόρφωσε μία δασκάλα την πόρτα του σχολείου της. Την έκανε Άγιο - Βασίλη! Υπέροχη ιδέα! Δεν ξέρω που θα δοκιμάσετε να το κάνετε αλλά το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!
Και μπορείτε ακόμα να φτιάξετε ένα έλατο από χαρτόνια και να το στολίσετε. Μα είναι πανέμορφο. Σαν να μπαίνεις στην χώρα των Χριστουγέννων. Ή μια πόρτα με τα χαριτωμένα ελαφάκια του Άγιου- Βασίλη. Τέλεια είναι.
Και οι ιδέες δεν τελειώνουν ποτέ φαντασία και όρεξη να έχετε και όλα γίνονται μαγικά! Εσείς θα φτιάξετε έτσι τις πόρτες σας; Αρχίζω και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Εάν έχετε μία πόρτα, τότε έχετε τα πάντα, για να φτιάξετε έναν κόσμο ονείρου και φαντασίας σπίτι σας. 
Κάθε πόρτα που ανοίγουμε, ανοίγει ένας κόσμος. Ας δώσουμε, φέτος χαρά στα παιδιά μας. Το έχουμε όλοι ανάγκη. Φτιάξτε πανέμορφες πόρτες και αφήστε τις ανοιχτές στην χαρά! Καλές γιορτές σε όλους! Με υγεία, αγάπη και φαντασία!
 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)
via media,  decodir roncountymcf,

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...