Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Παιχνίδια με εξαιρετική ποιότητα σε καλή τιμή.




Σήμερα, περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να στραφούμε στην ποιότητα σε κάθε μας επιλογή. Ένα δώρο για να προσφέρει χαρά στο παιδί μας δεν χρειάζεται να είναι ακριβό αλλά να είναι όμορφο, να δίνει χαρά, να έχει ποιότητα και να το κρατάει δημιουργικά απασχολημένο. 
Φτιάξτε με το παιδί σας ένα υπέροχο ξύλινο ρομπότ. Σε υπέροχη ρετρό συσκευασία, ένα  παιχνίδι βγαλμένο από άλλη εποχή. Τότε που όλα ήταν περισσότερο γνήσια.  Θα το βρείτε στο Amazon. 
Φτιάξτε με το παιδί σας μια ολόκληρη πόλη από χαρτί. Ένα μοναδικό παιχνίδι που καλλιεργεί τον λόγο και την φαντασία σε πολύ καλή τιμή. Θα το βρείτε εδώ.
Συναρπαστικό να φτιάχνεις απ' την αρχή την πόλη των ονείρων σου! Λατρεύω τα παιχνίδια που σε κάνουν να φαντάζεσαι. 
Ένα μαγικό κουτί που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα τρένο. Υπάρχει κάτι πιο δημιουργικό; Θα αρέσει πολύ στο παιδί σας. Θα το βρείτε στο Amazon.
Τατουάζ τερατάκια για τα δάχτυλα. Αστείο, δημιουργικό παιχνίδι  μαζί του θα φτιάξετε του κόσμου τις ιστορίες. Θα το βρείτε εδώ.

Θέλετε να μυήσετε το παιδί σας στον μαγικό κόσμο της ραπτικής;  Ένα πανέμορφο βαλιτσάκι που θα βρείτε εδώ για να ράψετε μια κουκλίτσα. 
Ένα πανέμορφο ποντικάκι μπαλαρίνα! 
Θα το βρείτε εδώ
Μπαλόνια ζωάκια. Ιδανικό παιχνίδι για να φτιάξετε με το παιδί σας του κόσμου τα παραμύθια. Θα το βρείτε εδώ.
Τατουάζ για τα δάχτυλα με ήρωες παραμυθιών. Θα το βρείτε εδώ.
Ξύλινη ζέβρα με ροδάκια. Θα την βρείτε εδώ.Κουτάλι αεροπλάνο. Θα το βρείτε εδώ. Και το τάισμα γίνεται παιχνίδι! Όλα τα παραπάνω παιχνίδια είναι σε καλή τιμή. 
Τα παιχνίδια δεν είναι ανάγκη να είναι   ακριβά για να έχουν ποιότητα. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...