Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Θέλεις να γίνεις ΑΡΚΤΟΥΡΑΚΙ; Έλα στο Νυμφαίο!



Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ ΑΡΚΤΟΥΡΑΚΙ μπορείς να επισκεφτείς το ολοκαίνουργιο παιδικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, από τις 23 Δεκεμβρίου ως τις 8 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Ενημέρωσης για την Καφέ Αρκούδα που λειτουργεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στη Νίκειο Σχολή του Νυμφαίου. Έχουμε πάει και λατρεύουμε το μέρος αυτό.

Ένας μαγικός βιότοπος άγριας ζωής, εξελίσσεται σε 4 εποχές και χωράει σε ένα δωμάτιο. Οι μικροί επισκέπτες καλούνται να μυηθούν στα μυστικά της άγριας ζωής για να γίνουν ΑΡΚΤΟΥΡΑΚΙΑ. 
Για να το πετύχουν αυτό, συμπληρώνουν διασκεδαστικούς οδηγούς αναγνώρισης του δάσους, αναγνωρίζουν τα άγρια ζώα από τα ίχνη τους, ανακαλύπτουν τα δέντρα και παρατηρούν από μέσα και με κιάλια ακριβείας το αληθινό, πλούσιο σε ζωή, δάσος του Νυμφαίου.
Στο τέλος του εργαστηρίου, θα γίνετε αεικίνητα ξωτικά του δάσους και θα κατασκευάσετε πρωτότυπα, οικολογικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλες κατασκευές.Όλα τα παιδάκια παίρνουν μαζί τους το δίπλωμα μέλους για ΤΑ ΑΡΚΤΟΥΡΑΚΙΑ!
Στόχος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ: Να γίνουν ΑΡΚΤΟΥΡΑΚΙΑ όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που σημαίνει να κάνουν την άγρια ζωή κομμάτι της ζωής τους, να την αγαπούν και να την προστατεύουν. Επισκεφτείτε σήμερα την σελίδα του Αρκτούρου, εδώ και ενημερωθείτε για τις δράσεις τους. 
Σας περιμένουν όλους γιατί κάθε ΑΡΚΤΟΥΡΑΚΙ μετράει

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...