Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» ζωντανεύει για μικρούς και μεγάλους!


Μια χριστουγεννιάτικη πόλη φτιάχνει ο δήμος Αθηναίων, για μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου. 
Με ελεύθερη είσοδο στο χώρο και με δυο ευρώ εισιτήριο το άτομο για τα καρουζέλ, το παγοδρόμο και την παραμυθούπολη, ο δήμος Αθηναίων δημιουργεί την «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» για μικρά και μεγάλα παιδιά. 

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε προσιτές τιμές!
Τόσο οι εξωτερικοί χώροι όσο και οι αίθουσες της Τεχνόπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο με παιχνίδια και δραστηριότητες για όλους. 
Παράλληλα στον προαύλιο χώρο θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά! Στολίδια για το δέντρο μας αλλά και ζεστό κρασί, λουκουμάδες, μυρωδάτα τσουρέκια και άλλες πολλές γιορτινές λιχουδιές και γεύσεις θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών. Και είσοδος ελεύθερη!!
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 12.00 -22.00
Αργίες, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 00.00
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518
info@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com

Μετρό – σταθμός Κεραμεικός
Λεωφορεία – 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031 – στάση «Παλαιά Αγορά»
Τρόλεϊ – Νο 21 (από Ομόνοια) – στάση «Παλαιά Αγορά»



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)




You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...