Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πώς να φτιάξετε πίτσα με φρούτα για το παιδί σας!


Αναρωτιέμαι πόσα πράγματα γλυκά και απολαυστικά δεν είναι απαγορευμένα...Ώρα να τα ανακαλύψουμε! Η ιδέα είναι πολύ απλή, αλλά εξαιρετική! Εάν δεν σας τρομάζει το διαφορετικό, -όπως δεν τρομάζει εμένα το αντίθετο, μάλιστα- ελάτε να δούμε πώς θα φτιάξετε μία πίτσα με φρούτα!
Μπορείτε, ακόμα, να ψήσετε μία πίτα ολικής αλέσεως και πάνω της να της απλώσετε γιαούρτι και φρούτα! Απολαυστική λιχουδιά!Πώς σας φαίνεται να φτιάξετε μία πίτσα φρούτων  από μεξικάνικη πίτα; Γίνεται εύκολα και γρήγορα! 
Ή να δοκιμάσετε να φτιάξετε μία καραμελένια πίτσα με μήλα! Φτιάχνετε την ζύμη σας, όπως συνήθως και βάζετε μέλι και μήλα! 
Ένας εύκολος τρόπος να παίξετε με τις γεύσεις και να φτιάξετε μία γλυκιά πίτσα, όλο υγεία!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Η κόρη μου δεν θα να ξαναπάει στο μπαλέτο!


Η κόρη μου ξεκίνησε, για πρώτη φορά, φέτος, το μπαλέτο. Είναι τεσσάρων.  Στην αρχή ερχόταν σπίτι κατενθουσιασμένη και έκανε όλες τις φιγούρες για να την χειροκροτήσουμε. 
Η κυρία της,  μας είπε να την αγοράσουμε ρούχα μπαλέτου και παπουτσάκια. Τα κράταγα στα χέρια μου όταν κοιμόταν  και ονειρευόμουν να είναι μεγάλη και  να τα φοράει και να χορεύει και να την θαυμάζω. Μια μέρα ήρθε σπίτι κλαίγοντας. 
Μου είπε πώς δεν θέλει να ξαναπάει. Πριν να κάνω παιδί νόμιζα, πως θα ήμουν,πάντα καλή μαμά. Πώς θα μου μιλάει για όλα και θα είμαι πάντα δίπλα της χωρίς να χρειάζεται να μου εξηγήσει κάτι.
Στην αρχή,  στεναχωρήθηκα που δεν ήθελε να ξαναπάει. Και η αλήθεια είναι πώς δεν το δέχτηκα, αμέσως. Νόμιζα ότι θα αλλάξει γνώμη.
Την πήγα εκεί, την μέρα της γιορτής, ενώ μου είχε πει πώς δεν ήθελε. Έβρεχε πολύ και θύμωσα που πηγαίναμε, εκεί, σαν θεατές. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλές φορές πρέπει να είμαστε σαν γονείς πολύ πιο ευέλικτοι στις αποφάσεις στιγμής και να προλαμβάνουμε πράγματα και καταστάσεις, πράγμα που δεν είναι, πάντα εύκολο. Κι είναι εύκολο να βλέπεις τα λάθη των άλλων αλλά τα δικά του, ο καθένας, την ώρα που τα κάνει, δεν είναι εύκολο να τα δει...
Έκανα λάθος.Και βέβαια, δεν θα πάμε ξανά, εκτός εάν μου το ζητήσει. Οι δραστηριότητες είναι κάτι που πρέπει να ευχαριστούν και να δίνουν χαρά σε ένα παιδί. "Μανούλα, θα κρατήσουμε τα παπουτσάκια, αφού δεν θα πηγαίνω"; Πόσο, δύσκολο, είναι να είσαι καλή μαμά.
"Μα και βέβαια, κορούλα μου, όταν όλα τα φώτα σβήνουν κι έρχεται το φθινόπωρο, εσύ, αστέρι μου φωτεινό, θα λάμπεις πιο πολύ απ' όλα ".Θα είσαι, πάντα, το φως μου...
Το μαγικό σε όλο αυτό το ταξίδι είναι πώς το παιδί σου σε βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα που έχουν αξία...

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Σας έχει τύχει ποτέ να ζηλέψετε ή να σας ζηλέψουν;


Αυτή, η κουκουβάγια είναι σκέτη γλύκα! Την κοιτάζω και δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Την χαζεύω  ξανά και ξανά που της αρέσουν τόσο πολύ τα χάδια. Αλλά πιο πολύ τρελαίνομαι για το βλέμμα της άλλης που ζηλεύει, τόσο πολύ! 
Αλήθεια, σας έχει τύχει να ζηλέψετε ή να σας ζηλέψουν; Τι κάνετε; Πώς το αντιμετωπίζετε;  Δείτε, το βίντεο, είναι του NuraT και είναι πολύ πολύ αστείο! Το λατρεύω!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε ένα σπίτι για γοργόνες!


Η ιδέα είναι πολύ απλή αλλά εξαιρετική! Παίρνετε ένα πλαστικό μπουκάλι από απορρυπαντικό που περίσσεψε και το μεταμορφώνετε σε σπιτάκι για τις γοργόνες των παραμυθιών σας! 
Πρώτα σχεδιάζετε τις πόρτες και τα παράθυρα! Και ύστερα, τα κόβετε με ένα ψαλίδι. Πολύ απλό! Εάν έχετε χαρτιά περιτυλίγματος που περίσσεψαν από τις γιορτές τα κόβετε κι αυτά και φτιάχνετε μια θάλασσα αστραφτερή!
Οι μικρές σας γοργόνες δεν θα σταματούν να κουνούν χαρούμενες τις ουρίτσες τους! 
Είναι πολύ διασκεδαστικό! 
Το σπιτάκι για τις γοργόνες μας, σχεδόν, έτοιμο! 
Τους αρέσει πολύ να κάθονται, εκεί, μέσα! Ήρθε η ώρα  να  στολίσουμε, όλες τις γοργόνες μας! Οι ουρές του είναι από αλουμινόχαρτο!
Ανοίγουμε το κουτί με τα κοχύλια που μαζέψαμε το καλοκαίρι! Απλώνουμε τον χάρτη και κοιτάμε στην υδρόγειο! 
Αρχίζουμε να ονειρευόμαστε! Σε ποιες θάλασσες θα ταξιδέψουμε; 
Φτιάχνουμε τα δικά μας παραμύθια! 
Θα σας πω ένα μυστικό...Στον θάλασσα του παιχνιδιού είναι κρυμμένος ο θησαυρός!
Καλό παιχνίδι! 
Η ζωή είναι τόσο όμορφη. Ας την ανακαλύψουμε!
 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...