Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Παιχνίδια αγάπης!


colormekatie
Σήμερα, θα δούμε πώς να παίξετε με το παιδί σας υπέροχα παιχνίδια αγάπης! Θυμάστε τις πετρούλες που μαζέψατε το απ΄την θάλασσα, το καλοκαίρι; 
Είχατε μια δύσκολη μέρα; Ζητήστε από το παιδί σας να σας μιλήσει για όλα αυτά που αγαπάει και το κάνουν να νιώθει όμορφα! Κάντε μία καρδούλα για κάθε ένα από αυτά, στις πετρούλες σας! 
Βγείτε έξω, μια βόλτα και τοποθετείστε τις πετρούλες σας πάνω στα αγαπημένα σας μέρη! Θα είναι μια απολαυστική βόλτα, σε όλα αυτά που σας κάνουν χαρούμενους! 
homemadeserenity
Εάν πάλι, βρίσκεστε σπίτι, ώρα να φτιάξετε σφραγίδες αγάπης! Με πατάτες! Αρκεί, να τις κόψετε και να τις βάλετε το χρώμα το κατάλληλο χρώμα! 
Μια ακόμα, πολύ όμορφη ιδέα είναι να βάλετε έναν φάκελο σε μια καρέκλα του μικρού σας, χάρτινο ή υφασμάτινο, δεν έχει σημασία  και να τοποθετείτε μέσα σ' αυτόν με το παιδί σας,  ευχές, σκέψεις και τα όνειρά σας! Τι όμορφος τρόπος να ξεκινάς την μέρα σου! 
Δοκιμάστε, ακόμα, να περάσετε ένα βράδυ, αγκαλιά με το παιδί σας με μία κουβέρτα, παρακολουθώντας μία ταινία. Φτιάξτε ποπ - κορν της αγάπης με κόκκινα καραμελάκια. Στο παιδί σας, θα αρέσει, σίγουρα!
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε σε μια γωνιά του σπιτιού σας, το δέντρο των ονείρων σας. Γράψτε, στα φύλλα του όλα, όσα, αγαπάτε! 
Σας αρέσει να σας κοιτάζουν; Δοκιμάστε να περπατήσετε στον δρόμο με ένα μπουκέτο μπαλόνια καρδούλες! Απόλυτα, απολαυστικό. Θα δείτε, παντού χαμόγελα! Ξέρουν το μυστικό σας! 
Στολίστε τα παράθυρά σας με γιρλάντες - καρδούλες! Ώρα να  ανοίξετε ένα παράθυρο στο όνειρο! 
Φτιάξτε, ακόμα,  ένα στεφανάκι αγάπης από χαρτόνι και πούπουλα! 
Απόλυτα, συναρπαστικό να το φτιάχνεις με το παιδί σου! 
Ξεκινήστε την μέρα σας, απολαυστικά! 
Φτιάξτε φρουτένιες καρδούλες! 
Παιχνίδια αγάπης! Όλα, μα όλα,  αυτά τα παιχνίδια  παίζονται κάθε μέρα! Καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)




2 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...