Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια με σπιτόκουτα!


craftandcreativity
Τα σπιρτόκουτα είναι μαγικά! Δείτε πόσα όμορφα πράγματα μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας. Υπέροχα καδράκια και μέσα τους να βάλετε μικρά παιχνιδάκια. 
Ώρα να τα κρεμάσετε στον τοίχο. Είναι μικρά έργα τέχνης! Και ποιο παιδί δεν θα ήθελε να φτιάξει τέτοια καδράκια; 
lifeinthethriftylane
Ποιος μπορεί ν' αντισταθεί σ'ένα γλυκό κέρασμα; Ένα σπιρτόκουτο, τυλισμένο σε υπέροχα χαρτιά μπορεί να κρύβει μέσα του έναν θησαυρό! Μαγικό!
Ώρα για ύπνο! Με τα σπιρτόκουτα μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα κρεβατάκια για τα κουκλάκια σας! 
Κι εάν ανυπομονείτε να υπολογίσετε τις μέρες για κάτι, δοκιμάστε να φτιάξετε με το παιδί σας ένα ημερολόγιο με σπιρτόκουτα!
Ένα σπιρτόκουτο είναι, ακόμα,  ιδανικό για να φτιάξουμε μια λιλιπούτεια σκηνή θεάτρου! Δείτε, αυτήν, είναι φανταστική!
Ή ένα σπιτάκι για τις κούκλες και τα ζωάκια μας! 
Αυτή, είναι η τέλεια φωλίτσα! 

Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Παιχνίδια με το παιδί μου στον κήπο!


eatingrules
Τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας είναι αυτά στον κήπο! Ένα είναι σίγουρο, το παιδί σας θα ευχαριστηθεί πολύ! Εάν, έχετε λάστιχα, μία εξαιρετική ιδέα είναι να τα βάψετε και να φυτέψετε μέσα τους λουλούδια!
Εάν βρείτε φύλλα μπορείτε να τα κολλήσετε μεταξύ τους και να φτιάξετε μία κουρτίνα ανάμεσα στους κορμούς δύο δέντρων! Το θέαμα θα είναι μαγικό όταν θα περνάει ο ήλιος από αυτήν! Χρυσή ή πράσινη θα κλέψει καρδιές! 
Βέβαια, με τα λάστιχα μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας σπουδαία έργα τέχνης. Δείτε αυτόν τον δράκο, είναι μοναδικός! Φτιαγμένος από λάστιχα, σε ταξιδεύει στην χώρα των παραμυθιών! Και ποιο παιδάκι δεν θα ήθελα να περπατήσει πάνω του; 
magic
Κι αν έχετε γαλότσες, κρεμάστε τις σ' έναν φράκτη και κάντε τις γλαστράκια! Κάθε παιδί θα ήθελε να φυτέψει λουλούδια στα παπούτσια του! 
childinharmony
Εάν πάλι βρείτε δύο κομμάτια ξύλο κι έχετε σχοινί, πείτε στο παιδί σας να γίνει Άνοιξη και να υφάνει ένα πλεκτό με λουλούδια! Μοναδικό! 
funfamilycrafts
Τα καπάκια από τα μπουκάλια που περίσσεψαν, βάψτε τα και μεταμορφώστε τα σε πασχαλίτσες.Φτιάξτε παραμύθια με το μικρό σας! Πώς να περνάει, άραγε, την μέρα της μία πασχαλίτσα; Ένα καταπληκτικό παιχνίδι!
freeplaynetwork
Και βέβαια, το παιδί σας θα χαρεί πολύ εάν πάρετε τα κουβαδάκια και φτιάξετε πύργους από λάσπη! 
shetland
Εάν στον κήπο σας, υπάρχει ένας άσπρος τοίχος, ζωγραφίστε τον με χρώματα και κάντε πάνω του να ζωντανέψει το αγαπημένο σας παραμύθι! 
beafunmum
Με πέτρες μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο πολεμικό σκηνικό για τους ιππότες σας! Ώρα να φτιάξετε το δικό σας επικό παραμύθι!
beafunmum
Την τέλεια σκηνή παιχνιδιού θα την φτιάξει το παιδί σας ζωγραφίζοντας! 
thedeliberatemom
Ή φυτεύοντας σε μία γλάστρα και φτιάχνοντας έναν παραμυθένιο κόσμο για ξωτικά.
beafunmum
Κι αν έχετε δύο λεκάνες, γεμίστε την πρώτη με νερό και γαλάζιο χρώμα ζαχαροπλαστικής και την δεύτερη με άμμο και φτιάξτε με το παιδί σας το νησί των ονείρων σας. Καλή διασκέδαση! Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...