Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια που τα αγόρια θα λατρέψουν!


playbasedlearning
Έχετε αγοράκι; Υπέροχα! Ας δούμε μερικές ιδέες για παιχνίδι που ο μικρός σας θα λατρέψει. Φτιάξτε μαζί του ένα απόρθητο κάστρο και ζωντανέψτε τα παραμύθια. Απόλυτα συναρπαστικό παιχνίδι!
homeschoolmo
Μιλήστε του για το διάστημα και τ' αστέρια και φτιάξτε μέσα σε μία λεκάνη ένα σκηνικό από μία διαστημική αποστολή. Απλώστε πλαστελίνη και τοποθετήστε μέσα τα παιχνίδια σας. Θα του αρέσει πολύ!
playbasedlearning
Φτιάξτε μία λίμνη με βατράχια και τραγουδήστε παρέα τα αγαπημένα σας τραγούδια! Πολύ απλό και διασκεδαστικό!
playbasedlearning
Βρείτε μία γλάστρα, βάλτε της μέσα δεινόσαυρους και παίξτε μαζί τους. Μία μέρα, πίσω στον  χρόνο! Καταπληκτική ιδέα για παιχνίδι με τον γιο σας. 
playbasedlearning
Φτιάξτε έναν κόσμο με τα αγαπημένα του ζωάκια. Μιλήστε του για το πώς ζουν, τι τρώνε και πώς  μεγαλώνουν τα μικρά τους. 
greeningsamandavery
Δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από το παιχνίδι!
tabletopinspirations
Κι εάν νομίζετε πώς τα έχετε δοκιμάσει όλα, οργανώστε ένα σαφάρι εξερεύνησης. Κάθε αγοράκι θα ήθελε με χαρά να πάρει μέρος σ΄αυτό το παιχνίδι! 
playbasedlearning
Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Ζωγραφίζουμε σε μαξιλάρια!Συνήθως τα παιδιά μας ζωγραφίζουν πάνω σε χαρτί. Ώρα να ζωγραφίσετε εναλλακτικά. Τα μαξιλάρια σας, ας πούμε! Μπορείτε να είστε όσο δημιουργικοί θέλετε με το παιδί σας ζωγραφίζοντας με το "color me" της Zid Zid. 


Αυτές οι καθαρές γραμμές από μαλακό ύφασμα είναι ο τέλειος καμβάς για το μικρό μελλοντικό καλλιτέχνη σας. Αυτά τα ζώα παρακαλούν για να τα χρωματίσει ώστε να τους δώσει την δική του προσωπικότητα. 

Χρησιμοποιώντας μόνο μόνιμους μαρκαδόρους, τέμπερες,κουμπιά, κορδέλες, κουδουνάκια, και κομμάτια υφάσματος! 

Είναι τέλεια για μια γιορτή γενεθλίων. Εάν χρησιμοποιείτε χρώματα που φεύγουν με το πλύσιμο, πλύντε το στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία. 
Για να διατηρηθούν τα έργα των παιδιών σας καλό είναι να μην το πλένετε. Καλό παιχνίδι! Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν καμιά φορά τα "απαγορευμένα" επιτρέπονται!Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...