Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Υπέροχα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο!Μεγάλωσε πια η κόρη μας! Και μας ζητάει κρεββάτι, γραφείο, νέο δωμάτιο, για μεγάλους. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν,  έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο. Θέλουμε να της φτιάξουμε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο. Θα είναι ο χώρος που θα περνάει την μισή μέρα και παραπάνω. 
Κι επειδή θα το κρατήσουμε για πολλά χρόνια, θέλω τα έπιπλα που θα διαλέξουμε να είναι όμορφα και να έχουν ποιότητα και αντοχή.  Να φτιάξουμε ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο.  Μέσα του θέλουμε  να έχει  όλη τη χαρά και τη ζωντάνια που χρειάζεται για να εκφραστεί.  Ψάχνουμε παντού και κοιτάμε τα πάντα για να διαλέξουμε το καλύτερο. 
Ανάμεσα σ΄αυτά που ξεχώρισα είναι τα παιδικά έπιπλα της  Cilek . Θα τα βρείτε  εδώ. Είναι απλά παραμυθένια! Ιδανικά για βρεφικό, παιδικό ή νεανικό δωμάτιο που  μένει  ένα ή το μοιράζονται παραπάνω παιδιά. Τα έπιπλά τους είναι ξεχωριστά. 
Είναι έπιπλα παραμυθένια! Πειρατές, εξάπτει τη φαντασία των αγοριών κάθε ηλικίας και τους παρέχει χώρο και κίνητρο να παίζουν ασταμάτητα παιχνίδια ρόλων!  Που αναπλάθουν τα όνειρά  για μια όμορφη και ξέγνοιαστη ζωή.  
Η Cilek   είναι μια  εταιρεία ευρέως διαδεδομένη σε πολλές χώρες όπως στην Ισπανία, στην Γερμανία, στην Αυστρία, στην Νορβηγία και τα έπιπλά της έχουν αληθινή ποιότητα.   
Έχουν πέντε χρόνια εγγύηση και αυτήν την περίοδο 20% έκπτωση. Τα γραφεία τους είναι εργονομικά. Το σημαντικό; Σε ταξιδεύουν! 
Οι επιλογές σε έτοιμα δωμάτια είναι πολλές και όμορφες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε το δωμάτιο μόνοι μας αγοράζοντας κάποια μεμονωμένα έπιπλα και αργότερα κάποια άλλα. 
 Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ έχω ξετρελαθεί με τα έπιπλα. Είναι απλά μοναδικά. Αξίζουν!  Μου αρέσουν  πάρα πολύ.

 Και αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω που νομίζω ότι τελικά οικονομία θα κάνω γιατί θα μου μείνουν. Δείτε τις φωτογραφίες όλες και θα καταλάβετε. 
Προσφέρουν έξυπνες λύσεις για αδελφάκια που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο! 
Τα βρεφικά τους είναι μαγικά! 


Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι χώρος ονείρου!  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Cilek απλά πατήστε  εδώ.
 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...