Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πανέμορφες λαμπάδες από το Sunny Side!


Πασχαλινές λαμπάδες για μωράκια, και αγόρια αλλά και τις μικρές και μεγάλες κυρίες με στολίδια που αξιοποιούνται και μετά το Πάσχα και παραμένουν ένα παντοτινό ενθύμιο της νονάς, του νονού ή του αγαπημένου σας. 
Τα υπέροχα στολίδια που κοσμούν τις λαμπάδες του Sunny Side ανήκουν σε μια μαμά που σχεδιάζει και φτιάχνει από το σπίτι της αποκλειστικά και είναι η WAHM* (Work At Home Mom) Χριστίνα Πολυγένη. Θα τις βρείτε κάνοντας κλικ εδώ. Αυτήν την γοργόνα, θέλει η κόρη μου.  Μα είναι υπέροχη!
Πολύ ξεχωριστή λαμπάδα με λευκό/ιβουάρ κερί διακοσμημένο με ένα χειροποίητο μπρελόκ με μια πανέξυπνη κουκουβάγια από μάλλινη τσόχα και ταιριαστές κορδέλες. 
Ιδανικό πασχαλινό δώρο για μια μαμά ή ένα μεγαλύτερο παιδί, καθώς, μετατρέπεται μετά το Πάσχα σε ένα πολύ όμορφο μπρελόκ για κλειδιά, ή για να περαστεί από τη τσάντα σαν διακοσμητικό
Πολύ ξεχωριστή λαμπάδα με λευκό/ιβουάρ κερί διακοσμημένο με ένα χειροποίητο μπρελόκ με μια γλυκούλα γκέισα από μάλλινη τσόχα και ταιριαστές κορδέλες. Ιδανικό πασχαλινό δώρο για μια μαμά ή ένα μεγαλύτερο παιδί.
Η πιο ξεχωριστή λαμπάδα μας για αυτό το Πάσχα με λευκό/ιβουάρ κερί διακοσμημένο με ένα χειροποίητο κουκλάκι γοργόνα από μάλλινη τσόχα και ταιριαστές κορδέλες. Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και σε λίγο θα μιλήσει και η γοργόνα!)

Iδανικό πασχαλινό δώρο για μια μικρή νεράιδα καθώς, μετά το Πάσχα μπορεί να κατέβει από τη λαμπάδα της και να γίνει ένα παντοτινό ενθύμιο από τη νονά ή το νονό!

Αυτό το Πάσχα θα είναι το πιο όμορφο χάρις τα μοναδικά, χειροποίητα, faily traded, στολίδια της αγαπημένης μας En Gry & Sif! 100% χειροποίητο προϊόν, κατασκευασμένο σε μονάδα παραγωγής δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου στο Νεπάλ.

Φτιαγμένα από πολτοποιημένο μαλλί (felt) που εισάγεται από τη Ν. Ζηλανδία και είναι βαμμένο με οικολογικές, μη τοξικές βαφές. Η εταιρία διαθέτει πιστοποίηση από το World Fair Trade Organization.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Μπράβο στην δημιουργό και σ' εσένα που μας την σύστησες!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά και την υπέροχη ανάρτηση.
    Θα ήθελα μόνο να κάνω μια διευκρίνηση, την οποία θα εκτιμούσα πολύ και αν διορθώνατε και μέσα στο κείμενο. Τις φετινές λαμπάδες τις έχει φτιάξει η μαμά Χριστίνα Πολυγένη, και όχι η Μαριλού Αποστόλου που είχε φιλοτεχνήσει τις περσινές, ορισμένες από τις οποίες μπορείτε να βρείτε και φέτος στο site σε τιμή προσφοράς μάλιστα.

    Ευχαριστώ θερμά και πάλι,
    Ελίνα Ζαμπούνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...