Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Santa Claus Kingdom! Αυτά τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι παιδιά.


Αξίζει να επισκεφτείτε από τώρα και όλη την περίοδο των γιορτών με τα παιδιά σας το Santa Claus Kingdom. Για όσους δεν το γνωρίζουν  είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας μας που άνοιξε για δεύτερη συνεχή χρονιά τις πόρτες του. 
Προσκεκλημένοι είμαι όλοι εμείς, μικρά και μεγάλα παιδιά σε έναν μαγευτικό χώρο γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις. Φέτος ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε οικογενειακώς.
Βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας, στο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, και πιο εντυπωσιακό, κλειστό χριστουγεννιάτικο Πάρκο. 
Τα εγκαίνια του πάρκου πραγματοποίησε ο Άγιος Βασίλης, που άφησε για λίγο το χωριό του στο Ροβανιέμι και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μοιράσει δώρα και χαρά.

Εκτός από την πρώτη εσωτερική πίστα ski αρχαρίων που βρίσκεται στο πάρκο και αποτελεί μια καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, στήνονται παράλληλα πάνω από 40 παιχνίδια για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. 
Τα καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, τα μουσικά δρώμενα, η χριστουγεννιάτικη αγορά και οι λαχταριστές γωνιές με λιχουδιές συμπληρώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα, θυμίζοντας σου ότι τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά. 



Στο Santa Claus Kingdom μας περιμένει ένα μεγάλο igloo με απεικόνιση της ζωής των Εσκιμώων, πολικές αρκούδες, φώκιες, λύκοι που κινούνται σε αναπαράσταση του φυσικού τους περιβάλλοντος καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Τοποθεσία: M.E.C. Παιανίας μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) Στεγάζεται: Σε 13.000 τ.μ. 
Δωρεάν χώρος στάθμευσης μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα), με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Ημερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2013 μέχρι 2 Ιανουαρίου 2014 Καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ. Τα εισιτήρια σας μπορείτε να τα κλείσετε από εδώ σε καλύτερη τιμή. Καλή διασκέδαση!



Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...