Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Διαφορετικά Χριστούγεννα στην Αθήνα! Thechristmasfactory




Οι πύλες του Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, άνοιξαν από χθες Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 και στους φιλόξενους χώρους τους ξετυλίγεται η μεγαλύτερη και πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη έκπληξη της Ελλάδας. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα Thechristmasfactory.
Έως 6 Ιανουαρίου 2014 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες ανακαλύπτουν όλα τα «μυστικά» εργαστήρια παιχνιδιών και τα μαγικά μονοπάτια της κορυφαίας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.

Η ζωή του Άι Βασίλη είναι ένα μεγάλο ταξίδι και φέτος η Αθήνα διοργανώνει τη μεγαλύτερη εκδήλωση των Χριστουγέννων.

Ο αγαπημένος μας ήρωας, έχοντας παρέα τους δεκάδες βοηθούς του, ανοίγει την μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του για τους επισκέπτες που θα τον ακολουθήσουν στο ονειρεμένο Εργοστάσιο Παιχνιδιών.

Ο υπέροχος περίπατος, θα ξεκινάει καθημερινά από τις 10 το πρωί και θα συνεχίζεται μέχρι τις 10 το βράδυ.
Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν για πρώτη φορά από κοντά, αλλά και θα συμμετέχουν στις «προσπάθειες και τις αγωνίες» της μεγάλης ομάδας του Άι Βασίλη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μοίρασμα των δώρων.
Χορηγός του The Christmas Factory είναι η Coca-Cola, η οποία θα έχει και το δικό της Εργαστήριο μέσα στην Τεχνόπολη Tο Santa’s Toys’ Factory by Coca-Cola, όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν τα δικά τους επιτραπέζια παιχνίδια.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Coca-Cola υποδέχεται "αποκλειστικά & μόνο" τα Παιδικά Χωριά SOS από τις 10:00πμ εως τις 12:00μμ. Από τις 12.00μμ και μετά θα είναι και πάλι ανοιχτό σε όσους θέλουν να το επισκεφθούν.
Αμέτρητες ρομαντικές γωνίες, δεκάδες δράσεις και πανέμορφα μονοπάτια. Σήμερα Σάββατο είναι τα επίσημα εγκαίνια. Στις 19.00, στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, ανεβαίνουν οι Οnirama και μας πλημμυρίζουν χαρά και μουσικές!
 Δείτε από εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων.


Εμείς θα πάμε. Εσείς; 


Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...