Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

5 τρόποι να παίξουμε με τα πλαστικά αυγά και να κάνουμε το παιδί μας να μάθει πολλά!


Είναι συναρπαστικό πόσα υπέροχα πράγματα μπορούμε να διδάξουμε στο παιδί μας, παίζοντας με πλαστικές θήκες από αυγά. Μπορούμε να το μάθουμε τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα,  να διαβάζουν συλλαβές και λέξεις ή τους αριθμούς, πρόσθεση και αφαίρεση.
Τις θήκες των αυγών μπορείτε ή να τις συλλέξετε -μαθαίνοντας το παιδί σας να κάνει ανακύκλωση ή να τις αγοράσετε από το Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Σκέφτομαι να τις πάρω γιατί πιστεύω πώς η μάθηση για να μην είναι βαρετή πρέπει να γίνεται μέσα από τρόπους που αγαπάει ένα παιδί. Καλό παιχνίδι!


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα πλαστικά αυγά μέσω Amazon.Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο κάλυμμα από τούλι για το παιδικό κρεββάτι χωρίς ράψιμο!


Η ιδέα είναι απλή αλλά εξαιρετική. Εάν έχετε ένα λάστιχο και μερικά κομμάτια τούλι, μπορείτε να τα δέσετε γύρω από το κρεββάτι και να το κάνετε πριγκιπικό! Καταπληκτική ιδέα για διακόσμηση. Και το σημαντικό δεν χρειάζεται ράψιμο. Καλή επιτυχία!
Ωραία ιδέα! Τι λέτε θα το δοκιμάσετε; 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Φτιάξτε με το παιδί σας ένα βιβλίο!


Εάν έχετε μερικά κομμάτια χαρτόνι, έναν μαύρο μαρκαδόρο και μερικά τραυμαπλάστ μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας ένα υπέροχο παραμύθι. Ένας υπέροχος τρόπος να μυήσετε το παιδί σας στον κόσμο της φαντασίας! Μια έξυπνη ιδέα από το love-and-lollipops


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...