Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ζωγραφίστε με το παιδί σας κοτοπουλάκια και πασχαλίτσες!


Να μια πολύ ωραία ιδέα για να κρατήσετε το παιδί σας δημιουργικά απασχολημένο. Απλώνεται χαρτί του μέτρου σε ένα τραπέζι και του λέτε να χρησιμοποιήσει δύο χρώματα κίτρινο και κόκκινο και  ζωγραφίσει κοτοπουλάκια και πασχαλίτσες.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρτί και για να τυλίξετε τα δώρα που θα προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα φέτος το Πάσχα. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε μενταγιόν από τσόφλια αυγών!Συνήθως το Πάσχα, τρώμε το αυγό και πετάμε τα τσόφλια. Φέτος, όμως  μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να φτιάξουμε ένα υπέροχο μενταγιόν σαν κι αυτό! Κι όπως θα δείτε είναι πολύ απλό να γίνει και είναι όμορφος τρόπος να κρατήσετε το παιδί σας δημιουργικά απασχολημένο. Καλό παιχνίδι! Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να βάψετε τα αυγά σας φέτος το Πάσχα!


Εάν και είναι νωρίς, για να μπαίνουμε, όμως, στο κλίμα δείτε μια υπέροχη ιδέα για να βάψουμε τα αυγά μας το Πάσχα. Όχι με βαφές όπως ξέρουμε μέχρι τώρα αλλά με μαρκαδόρους μόνιμης βαφής σε παστέλ χρώματα. 
Σχεδιάστε παρέα με το παιδί σας κοτοπουλάκια, κουνέλια και ότι άλλο φανταστείτε.Τους μαρκαδόρους   θα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Μια πραγματικά πολύ όμορφη ιδέα και τα αυγά θα έχουν την προσωπική σφραγίδα των παιδιών μας.Καλό παιχνίδι!

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τoυς μαρκαδόρους  μέσω Amazon.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε κουνελάκια ψωμάκια!


Θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά συναρπαστικό στην κουζίνα με το παιδί σας; Φτιάξτε κουνελάκια- ψωμάκια. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο! Εγώ δεν τα πάω καλά με τις δύσκολες συνταγές. 
Πάρτε ένα αλεύρι για ψωμί και ακολουθήστε τις οδηγίες που έχει για σίγουρο αποτέλεσμα.Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αλεύρι, μία οδοντογλυφίδα για να σχηματίσετε τα ματάκια τους και ένα ψαλίδι για να φτιάξετε τα αυτιά τους. 
Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω με την κόρη μου. Κι είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει πολύ και στα παιδιά σας. Καλή επιτυχία! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να μετατρέψετε το αυγό σας σε κουνέλι!


Κι η Άνοιξη που έχει μπει μας κάνει να σκεφτόμαστε το Πάσχα. Δείτε, λοιπόν, έναν πολύ όμορφο τρόπο να σερβίρετε το αυγό. Μεταμορφώστε το σε κουνελάκι. Φαίνεται πώς είναι πολύ απλό. Καλ΄ή όρεξη για παιχνίδι! 
usefuldiy.com/diy-cute-egg-rabbit/

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...