Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το ταξίδι του αυτοκράτορα.


Είναι συγκλονιστική η δύναμη της αγάπης, η δύναμη της επιβίωσης.Kάθε χειμώνα, στην καρδιά της ανελέητης ερήμου του πάγου της Ανταρκτικής, στο βάθος του πιο αφιλόξενου πεδίου της Γης, λαμβάνει χώρα ένα απίστευτο ταξίδι, σταθερά εδώ και χιλιετίες. 
Χιλιάδες αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι εγκαταλείπουν την ασφάλεια των βαθέων του ωκεανού, το βαθυγάλανο σπίτι τους, σκαρφαλώνουν στην ολόλευκη γη και ξεκινούν το ταξίδι τους προς την απομονωμένη ενδοχώρα, μια περιοχή τόσο ακραία αποτρεπτική, που δε συντηρεί κανενός άλλου είδους ζωή. 

Οι πιγκουίνοι περπατούν, τυφλώνονται και σκεπάζονται από χιονοθύελλες.Αποφασιστικά συνεχίζουν, οδηγούμενοι από την παντοδύναμη επιθυμία της αναπαραγωγής.

Θέλουν να πάνε να γεννήσουν, να εξασφαλίσουν τη συνέχιση του είδους τους. Πλούσιο σε γενναιότητα και χιούμορ, μυστήριο και μαγευτικό θέαμα που κόβει την ανάσα, το The Emperor’s Journey είναι η επική ιστορία του ηρωικού αγώνα τους για επιβίωση. Απολαύστε το.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Παιχνίδια με τουβλάκια από την Teifoc


Χτίζοντας με αληθινά τουβλάκια και λάσπη  νομίζω πώς είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε με τα παιδιά μας. 
Η κόλλα είναι σε μορφή σκόνης που όταν αναμιγνύεται με νερό δημιουργείται ένα μείγμα που το απλώνουμε στα τουβλάκια με το μίνι μυστρί περιέχεται στην συσκευασία. Θα τα βρείτε εδώ από την Teifoc.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Χάρτινα παιχνίδια!


Είναι όμορφα, χάρτινα και οικολογικά παιχνίδια από την Calafant. Μαζί τους θα ευχαριστηθείτε παιχνίδι ζωγραφίζοντάς τα . Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...