Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Φτιάξτε φωτιστικά με ράβδους που φωσφορίζουν.

Θέλετε να φτιάξετε ένα  υπέροχο φωτιστικό που θα σας φωτίζει όλη την νύχτα; Θα χρειαστείτε ράβδους που φωσφορίζουν και θα βρείτε εδώ, άδεια μπουκάλια και νερό. Καλή επιτυχία! 
Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε μία ράβδο να την σπάσετε και να αδεάσετε το περιεxόμενό της σε ένα βαζάκι. Το αποτέλεσμα; Μαγικό! 


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Στέμμα από χάρτινο ποτηράκι

Όμορφη ιδέα εάν κάνετε παιδικό πάρτι. Χαρίστε στους μικρούς σας καλεσμένους στέμματα που θα έχετε φτιάξει με ένα χάρτινο ποτηράκι. Πολύ εύκολη κατασκευή, θα σκορπίσει χαμόγελα. Καλή διασκέδαση. 


 via

Φτιάξτε μία όμορφη κάρτα!

Φτιάξτε με τα παιδιά σας μία όμορφη κάρτα για να εκφράσετε την αγάπη σας και να ευχηθείτε χρόνια πολλά. Όπως θα δείτε είναι εύκολο να την φτιάξετε. Θα χρειαστείτε θήκες κέικ και φαντασία. Κλή επιτυχία! 

Madpax! Τα πιο όμορφα σακίδια

Μικρά και μεγάλα παιδιά θα τα λατρέψουν. Τα σακίδια της Madpax είναι απλά καταπληκτικά. Θα τα βρείτε σε ότι χρώμα φανταστείτε. Είναι πολύ άνετα, μαλακά  κατάλληλα για κάθε ηλικία και σίγουρα ξεχωριστά. Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Διακόσμηση παιδικού δωματίου


Αυτοκόλλητο μαυροπίνακα, ιδανικό μέσο για να δώσετε την δική σας ξεχωριστή πινελιά, ζωγραφίζοντας και γράφοντας πάνω του στο παιδικό δωμάτιο, πάνω σε διάφορες επιφάνειες ή σε όλο το σπίτι. Θα το βρείτε εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...