Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Απίθανα νηπιαγωγεία!

Crèche de la Girafe – Παρίσι, Γαλλία
Πώς θα θέλατε να είναι το σχολείο που πηγαίνει το παιδί σας; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα education.com, τα παιδιά συνήθως περνούν περίπου 4.000 ώρες διδασκαλίας στο νηπιαγωγείο, ενώ τα μωρά τουλάχιστον 12.000 ώρες σε παιδικούς σταθμούς.
Fuji Kindergarten – Τόκιο, Ιαπωνία
Η έρευνα δείχνει ότι ο αντίκτυπος από τα συγκεκριμένα σχολεία στην πνευματική, κοινωνική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών είναι τόσο μεγάλος αν λάβουμε υπόψη το μεγάλο χρονικό διάστημα που περνούν τα παιδιά εκεί.

Fuji Kindergarten – Τόκιο, Ιαπωνία
Για το λόγο αυτό η δημιουργική αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός των κτιρίων θεωρούνται αρκετά σημαντικά, όπως σε αυτά που θα δείτε. Πόσο απέχουν από τα δικά μας...
 Fagerborg Kindergarten – Oslo, Norway
 Els Colours – Βαρκελώνη, Ισπανία
Wolfartsweier Kindergarten – Καρσλρούη, Γερμανία
Ecole Maternelle Pajol – Παρίσι, Γαλλία

Εντυπωσιακά φουλάρια που θα σας δώσουν φτερά

Θέλετε να κάντε μία πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση; Εντυπωσιακά φουλάρια που θα σας δώσουν φτερά. Είναι χειροποίητα, απλά υπέροχα και θα τα βρείτε εδώ.

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.Υπέροχες φωτογραφίες μαμάδων με τις κόρες τους

Το μήλο κάτω απ ΄τη μηλιά θα πέσει. 25 φωτογραφίες με μαμάδες και τις κόρες τους. Απολαύστε τις και δοκιμάστε να βγάλετε τις δικές σας μοναδικές φωτογραφίες.


viaΟι πιο επικίνδυνες διαδρομές για το σχολείο στον κόσμο.

Κάθε ημέρα, μαθητές από όλον τον κόσμο βρίσκουν δικαιολογίες για να μην πάνε στο σχολείο. Για κάποιους μαθητές όμως η διαδρομή εκτινάσσει την αδρεναλίνη στα ύψη και ανυπομονούν να χτυπήσει το ξυπνητήρι κάθε πρωί για να ξεκινήσουν για το σχολείο.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...