Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Χειροποίητα πλεκτά για το μωρό μας

Πανέμορφα, χειροποίητα πλεκτά για το μωρό. Είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε ποτέ δει. Μοναδικά χρώματα και σχέδια.  Θα τα βρείτε εδώ

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.
Παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος

Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι από την γιαγιά. Είναι το αγαπημένο βιβλίο της κόρης μου. Πριν να κοιμηθεί το παίρνει και το διαβάζει ξανά και ξανά. Για όσους και όσες αγάπησαν την Έλλη και το τρυφερό λιοντάρι της: Η διασκεδαστική συνέχεια του παραμυθιού της Helen Stephens . Θα το βρείτε στις εκδόσεις Ίκαρος.
Η Έλλη έχει ένα μυστικό - ζει με ένα λιοντάρι.Το σαββατοκύριακο θα έρθει στο σπίτι η γιαγιά και έτσι η Έλλη πρέπει να κρύψει το λιοντάρι της. Αλλά φαίνεται ότι κάτι κρύβει και η γιαγιά μέσα στο πελώριο μπαουλο της...
Η θαυμαστή καμήλα. Εξαιρετικό βιβλίο κι αυτό που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ίκαρος και θα το βρείτε εδώΟ Αχμέτ Χαμαμέτ, ο μοναχικός βεδουίνος, έχει μια καμήλα που τον συνοδεύει ακούραστη σε όλα του τα ταξίδια. Είναι η παρηγοριά, η ελπίδα και η μοναδική παρέα του. 
Έτσι, όταν η καμήλα τού εκμυστηρεύεται το όνειρό της να γίνει ανάλαφρη σαν ελαφίνα και του ζητάει να την απαλλάξει από την καμπούρα της, ο βεδουίνος δε διστάζει ούτε στιγμή.
Η οργιαστική φαντασία του Ευγένιου Τριβιζά και η έμπειρη πένα του Νίκου Κούτση ζωντανεύουν με συναρπαστικό τρόπο τα πολύβουα αραβικά παζάρια, τα κακόφημα λιμάνια, τους ομιχλώδεις δρόμους του Λονδίνου. 
Στις αίθουσες αναμονής αισθητικών χειρουργών, τις μαγευτικές οάσεις, τις μανιασμένες αμμοθύελλες και τις μαυλιστικές οφθαλμαπάτες που συνθέτουν τη σπαρταριστή, αλλά και τραγική αυτή αλληγορία. Δύο υπέροχα βιβλία.Αξίζει να τα διαβάσετε στο παιδί σας. Θα τα βρείτε εδώ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...