Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο μαγικός κήπος

Πού κρύβεται η ευτυχία; Η ευτυχία είναι μέσα μας. Είναι σαν ένας μαγικός κήπος που ανθίζει η αγάπη. Κι είναι χρέος μας να μάθουμε να φτιάχνουμε όλοι έναν τέτοιο κήπο φωλιά της ευτυχίας. Ένα εξαιρετικό βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη και θα βρείτε  εδώ που μας μιλάει με τον πιο όμορφο τρόπο για το πώς να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας. Συγγραφέας του βιβλίου η Μαρία Δαρδανού, εξαιρετική και η εικονογράφισή της.
Λίγα λόγια για το βιβλίο. Ο Κήπος της Μίας είναι ο πιο ωραίος κήπος σε όλο τον κόσμο, με τα πιο όμορφα λουλούδια και τις πιο παιχνιδιάρικες πεταλούδες που έχεις φανταστεί ποτέ.
Ο Μαγικός Κήπος είναι ανοιχτός σε όλους μας και το πόσο όμορφος είναι εξαρτάται μόνο από τη φαντασία σου. Ο περίπατος σε αυτό το μαγευτικό μέρος θα σε οδηγήσει πίσω στην ομορφιά και την αγάπη με τα οποία γεννήθηκες. 
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις τα μάτια σου, να χαλαρώσεις την αναπνοή σου και να εξερευνήσεις το Μαγικό σου Κήπο, όπου όλα όσα σε ενοχλούν θα μεταμορφωθούν στο πιο όμορφο λουλούδι του κόσμου. Εξαιρετικό βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από την παιδική βιβλιοθήκη. Θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...