Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

3ωρο Πρόγραμμα Πασχαλινών Βιωματικών Δραστηριοτήτων για Παιδιά, στο Paradise Park στις Αχαρνές

Τι θα κάνετε με τα παιδιά σας το Πάσχα; Αξίζει με το παραπάνω να τα πάτε στο 3ωρο Πρόγραμμα Πασχαλινών Βιωματικών Δραστηριοτήτων, στο Paradise Park στις Αχαρνές, με 9,90€ Έχουμε πάει με την κόρη μου και της άρεσε πολύ. Εμείς πάλι είχαμε κάτσει να απολαύσουμε τον καφέ μας, σίγουροι πώς το παιδί μας περνάει πολύ όμορφα. 
Για να κλείσετε την προσφορά κάντε κλικ εδώΙσχύει για επιλογή ημερομηνίας από 04/04, 05/04, 06/04, 07/04, 08/04, 18/04 & 19/04/2015Η πρώτη 1,5 ώρα αφορά πασχαλινές βιωματικές δραστηριότητες οι οποίες περιλαμβάνουν: Βόλτα στη φάρμα και γνωριμία με τα ζωάκια. Επίσκεψη στο κοτέτσι, μάζεμα και βάψιμο των αυγών Μαγειρική: Τα παιδιά θα πλάσουν λαζαράκια. Θα κατασκευάσουν τις δικές τους πασχαλινές λαμπάδες τις οποίες θα πάρουν μαζί τους. Θα παίξουν με τα κουνελάκια.

Η επόμενη 1,5 ώρα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως: Βόλτα με πόνυ, Κατασκηνωτικά παιχνίδια, Τραμπολίνο, Βόλτα με ηλεκτροκίνητα αμαξάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...