Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Βιβλία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Αυτήν την εβδομάδα η κόρη μου διάβασε μόνη της με πολύ μεγάλη χαρά δύο εξαιρετικά βιβλία από τις  εκδόσεις Παπαδόπουλος. Ξέρω ότι της άρεσαν πολύ για δύο λόγους: πρώτον, τα διαβάζει μόνη της ξανά και ξανά και δεύτερον δεν με αφήνει να τα βάλω στην βιβλιοθήκη. 
 Το πρώτο βραβευμένο βίβλιο έχει τον τίτλο "Οι καλοί και οι κακοί ιππότες" του Αντώνη Παπαθεοδούλου με την εξαιρετική εικονογράφηση της Ίρις Σαμαρτή. Θα το βρείτε εδώ. Λίγα λόγια για το βιβλίο. 
Οι κακοί ιππότες λένε:
Φέρνουμε Κριό Πολιορκητικό
την πύλη σας να την γκρεμίσει!
Κι οι καλοί ιππότες απαντούν:
Μην κάνετε κόπο, αφού είναι ανοιχτή...
δεν την έχουμε κλείσει.

Ένα βιβλίο γεμάτο ιππότες, κάστρα, πανοπλίες και αστείες ρίμες, για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάθε λογής “κακούς” ή απλώς για να σκάσουμε στα γέλια!
Το δεύτερο έχει τον τίτλο "Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει" από τους Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη με την όμορφη εικονογράφηση της  Σοφίας Τουλιάτου . Θα το βρείτε εδώ. Απλά υπέροχα και τα δυο βιβλία! Να τα διαβάσετε στα παιδιά σας. Θα τους αρέσουν πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...