Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Το αγόρι με τη βαλίτσα από τς εκδόσεις Πατάκη διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου

Όλη μου τη ζωή πίστευα στην δύναμη των βιβλίων και στην μεγάλη μαγεία και θαλπωρή που νιώθεις όταν πέφτεις στο κρεβάτι σου και διαβάζεις το αγαπημένο σου πριν κοιμηθείς. Το ίδιο συναίσθημα θέλω να κάνω και το παιδί μου να το νιώσει. 
Πρόσφατα πήραμε στα χέρια μας το βιβλίο "Το αγόρι με τη βαλίτσα" από τς εκδόσεις Πατάκη. Είναι ένα μαγικό βιβλίο που όλοι θα αγαπήσετε. Ένα αγόρι ονειρεύεται παραμυθένια ταξίδια σαν του Σεβάχ του θαλασσινού. Το ταξίδι όμως που μας αφηγείται είναι πολύ διαφορετικό. 
Φεύγοντας από το χωριό του που βομβαρδίζεται, ο μικρός Ναζ διασχίζει ολομόναχος ερήμους, χιονισμένα βουνά και αφρισμένες θάλασσες, ώσπου να φτάσει στο Βερολίνο, όπου θα βρει επιτέλους τον μεγαλύτερο αδερφό του. Μέσα από το παιδικό του βλέμμα παρακολουθούμε μια συγκινητική αλλά και συχνά διασκεδαστική ιστορία.
Το βιβλίο είναι διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου από το ομώνυμο θεατρικό έργο του Μάικ Κένι. Το βιβλίο θα βρείτε από τις εκδόσεις Πατάκη εδώ. Ωραία ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο! Καλές γιορτές να έχουμε και να προτρέπουμε τα παιδιά μας να διαβάζουν βιβλία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...