Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Η Barbie έχει πλέον καμπύλες και γίνεται πρωτοσέλιδο στο Time

Embedded image permalink
Για πρώτη φορά στα 56 χρόνια της ιστορίας της, η Barbie αποκτά καμπύλες, ή γίνεται πιο μικροκαμωμένη ή ψηλή, και γίνεται πρωτοσέλιδο στο αμερικανικό περιοδικό Time. Από τότε που πρωτοφτιάχτηκε, το Μάρτιο του 1959, η Barbie δεν ξέφυγε ποτέ από τις άριστες αλλά άπιαστες αναλογίες της. Τώρα με τη νέα σειρά των Barbie Fashionistas ξεκινάει μια νέα εποχή. 
Embedded image permalink
Εκτός από την κλασική Barbie κυκλοφορούν πλέον άλλες τρεις: Η «μικροκαμωμένη» (petite), η «ψηλή» (tall) και εκείνη με «καμπύλες» (curvy).

Embedded image permalink
Η ανατρεπτική αυτή αλλαγή στον τρόπο που παρουσιάζεται το γυναικείο σώμα έγινε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό Time.

«Η Barbie είναι η αντανάκλαση του κόσμου που βλέπουν γύρω τους τα μικρά κορίτσια», εξήγησε ο Ρίτσαρντ Ντίκσον, διευθύνων σύμβουλος της Mattel, σε ανακοίνωσή του.
Embedded image permalink
«Πιστεύουμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στα κορίτσια και τους γονείς τους να δώσουμε μια πιο ευρεία αντανάκλαση της ομορφιάς», σημείωσε παράλληλα η αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια της Barbie Έβελιν Ματζόκο.
Embedded image permalink
«Η ικανότητά της να αλλάζει παράλληλα με τον χρόνο, παραμένοντας ταυτοχρόνως πιστή στο πνεύμα της, συμβάλλει τα μέγιστα στην καθιέρωσή της ως την πρώτη στην μόδα κούκλα στον κόσμο», συμπλήρωσε ο Ντίκσον.
Embedded image permalink
H Barbie® ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς Fashionistas® με την προσθήκη 3 νέων σωματότυπων – ψηλή, μικροκαμωμένη και με καμπύλες – νέων χτενισμάτων, διαφορετικών στυλ και αποχρώσεως δέρματος. 
Embedded image permalink
Μέσα από αυτόν τον εμπλουτισμό, η Barbie® προσφέρει στα κορίτσια σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δώσουν σάρκα και οστά στις ιστορίες τους με αμέτρητους τρόπους και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη.
Embedded image permalink
Η Barbie®, με περισσότερα από 180 επαγγέλματα, ρόλους που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, αναρίθμητα ρούχα και αξεσουάρ, πάντα έδινε τη δυνατότητα επιλογής στις γυναίκες. 
Embedded image permalink
Έτσι, οι νέες κούκλες είναι το φυσικό επακόλουθο της δέσμευσής της να παρέχει όλο και περισσότερες επιλογές στα κορίτσια και τους γονείς.
Embedded image permalink

Φιγούρα της Lego για πρώτη φορά σε αναπηρικό αμαξίδιο.

The figure was first seen at Nuremberg Toy Fair
Ως μια κίνηση που θα συμβάλλει στην καταπολέμηση της περιθωριοποίησης των παιδιών με αναπηρία (ΑμεΑ) θεωρείται η απόφαση της γνωστής εταιρίας Lego να κυκλοφορήσει τις πρώτες φιγούρες σε αναπηρικό αμαξίδιο.Η φιγούρα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Toy Fair της Νυρεμβέργης στη Γερμανία την Τετάρτη, όπως όμως ανέφερε η εταιρία αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό τον Ιούνιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...