Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Βιβλία των εκδόσεων Στρατίκη


The Reader "Those who don't believe in magic will never find it." - Roald Dahl re-pinned by: http://sunnydaypublishing.com/books/:

Τα βιβλία των εκδόσεων Στρατίκη κατέχουν μια εξέχουσα θέση στην καρδιά μας από τότε που ήμασταν παιδιά. Έχουν μια απίστευτη ποιότητα στον λόγο. Προσφέρουν γνώσεις και η αισθητική των βιβλίων μέσα από την εικονογράφησή τους είναι τέτοια που κινητοποιεί το μυαλό και τις αισθήσεις των παιδιών μας. Για όλους αυτούς τους λόγους τα βιβλία των εκδόσεων Στρατίκη θα είναι πάντα τα αγαπημένα μας!

Το βιβλίο για το περιβάλλον
Μέσα στα βιβλία αυτά υπάρχουν απαντήσεις σε χιλιάδες ερωτήσεις, ακόμα και στις πιο περίεργες… Ακόμα κι αν τα ξεφυλλίσετε χωρίς να τα διαβάσετε θα εκπλαγείτε με το πόσα θα μάθετε με μια μόνο ματιά…! Τα σύγχρονα θέματά του, η μοντέρνα γλώσσα τους και η εικονογράφηση του Tony Wolf, αποτελούν εγγύηση.

Στον τόμο Το βιβλίο για το περιβάλλον υπάρχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σε σχέση με το περιβάλλον, ακόμα και στις πιο περίεργες… Ακόμα κι αν τα ξεφυλλίσετε χωρίς να τα διαβάσετε θα εκπλαγείτε με το πόσα θα μάθετε με μια μόνο ματιά…! Τα σύγχρονα θέματά του, η μοντέρνα γλώσσα του και η εικονογράφηση του Tony Wolf, αποτελούν εγγύηση. Το βιβλίο θα βρείτε εδώ.
Το βιβλίο της ιστορίας
Στον τόμο Το βιβλίο της ιστορίας υπάρχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σε σχέση με την ιστορία, ακόμα και στις πιο περίεργες… Ακόμα κι αν τα ξεφυλλίσετε χωρίς να τα διαβάσετε θα εκπλαγείτε με το πόσα θα μάθετε με μια μόνο ματιά…! Τα σύγχρονα θέματά του, η μοντέρνα γλώσσα του και η εικονογράφηση του Tony Wolf, αποτελούν εγγύηση. Το βιβλίο θα βρείτε εδώ.
zwwn
Αξίζει να διαβάσετε και το βιβλίο των ζώων που θα βρείτε από τις εκδόσεις Στρατίκη εδώ.
Οι μεγάλοι πολιτισμοί

Επίσης, αξίζει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη το βιβλίο Οι μεγάλοι πολιτισμοί της σειράς παρουσιάζει τους πολιτισμούς. Σε συνεργασία με το ιαπωνικό επιστημονικό περιοδικό ΝEWTON η πιο αξιόπιστη παιδική εγκυκλοπαίδεια, που ανοίγει με υπερηφάνια την πόρτα του 21ου αιώνα. Το βιβλίο θα βρείτε εδώ.

Ο κόσμος των μηχανών


Το βιβλίο ο κόσμος των μηχανών της σειράς παρουσιάζει τις μηχανές. Αξίζει να διαβάσετε αυτό το εξαιρετικά γραμμένο βιβλίο. 
Το βιβλίο ο κόσμος των μηχανών 

θα βρείτε εδώ. Εμείς αυτόν τον καιρό τελειώσαμε το βιβλίο "Μερικά βήματα από το μέλλον" και μας φαίνεται συναρπαστικό! Αυτές τις μέρες διαβάζουμε την μηχανή άνθρωπος με την πανέμορφη εικονογράφηση και τον καλό επιστημονικό του λόγο με τον οποίο έχει γραφτεί για να γίνεται απόλυτα κατανοητός απο μικρά και μεγάλα παιδιά που θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν. Τα βιβλία θα βρείτε από τις εκδόσεις Στρατίκη εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...