Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Στο ατμοσφαιρικό Foyer Café Bistrot του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά -Κάθε βράδυ διαφορετικό [πρόγραμμα]

 

Το Foyer Café Bistrot του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έχει κερδίσει το κοινό και το γιορτάζει με μουσικές βραδιές, τρεις φορές την εβδομάδα, μέχρι και τον Μάρτιο.
Οπερα, τζαζ και σύγχρονη ελληνική μουσική για θεατές των παραστάσεων ή επισκέπτες που θα επιλέξουν για την έξοδό τους το Foyer Café Bistrot του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά.


Ενα καφέ-μπιστρό, σημείο αναφοράς για την πόλη, χώρος υψηλής αισθητικής, διοργανώνει ένα κύκλο μουσικών συναντήσεων αφιερωμένων στην όπερα, την τζαζ και την σύγχρονη ελληνική μουσική. Μεταμορφώνεται σε μια ατμοσφαιρική μουσική σκηνή με άρωμα θεάτρου και ξεχωριστές μουσικές επιλογές, τρείς ημέρες την εβδομάδα. Η Δευτέρα ανήκει στην Όπερα, η Τετάρτη στην Τζαζ και το Σάββατο στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.


Αλλάζουμε τις νύχτες στον Πειραιά, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό τόπο πολιτισμού μέσα στο ΔΘΠ. Ακολουθείστε αυτή τη μουσική περιπλάνηση! Το ραντεβού είναι πάντα στις 21.00, λέει η πρόσκληση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το πρόγραμμα του Foyer Café Bistrot στο ΔΘΠ
Τι θα δούμε, τι θα ακούσουμε, με μία ματιά
Φεβρουάριος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραια


14/2: Ελένη Δαβου μεσόφωνος… Μιχάλης Κατσούλης βαθύφωνος… Μανώλης Παπασηφακης πιάνο…
"Το μικρόβιον…του Έρωτος!"
Μια γιορτή για τον Έρωτα και την Αγάπη…και παρόλο που η εποχή δεν επιτρέπει τις αγκαλιές και τα φιλιά εμείς μοιράζουμε απλόχερα με το τραγούδι μας!!!Η μεσόφωνος Ελένη Δαβου και ο βαθύφωνος Μιχάλης Κατσούλης με τον Μανώλη Παπασηφακη στο πιάνο μεταδίδουν το μικρόβιο του Έρωτα …πως;;;Με ερωτικά ντουέτι από τον κόσμο της Οπερετας του Κώστα Γιαννίδη, Θεόφραστου Σακελλαρίδη, Νίκου Χατζηαποστόλου


21/2:Ανδρέας Καραουλης (Τενόρος) - Ελένη ∆αβου (Πιάνο)
Passione"..
Στην αποψινή βραδιά, ο τενόρος Ανδρέας Καραουλης θα ερμηνεύσει άριες και καντσονετες του παγκοσμιου ρεπερτορίου, musicals αλλά και κάποιες αγαπημένες, νοσταλγικές, ελληνικές μελωδίες. Μαζι με την λαμπερή μεσοφωνο Ελένη Δάβου στο πιανο, θα σας ταξιδέψουν από τα θέατρα της Ευρωπης στη μάντρα του Αττίκ από τα κανάλια της Βενετίας στις μπουάτ της πλακας.
28/2:Αιμιλία ∆ιακοπούλου ( Υψίφωνος) - Ελένη ∆αβου (Πιάνο)
"Vissi d 'arte…!
Με όχημα τον έρωτα και την αγάπη η σοπράνο Εμιλια Διακοπούλου και η Ελένη Δάβου στο πιάνο θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από έργα Bellini, Puccini, Mascagni, Tosti, Rossini,Λεχαρ κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...