Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Πώς να κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το διάβασμα!


Για να  πασπαλίσει μια νεράιδα το παιδί σας με την μαγική σκόνη των παραμυθιών και να τα αγαπήσει για πάντα, κάντε μόνο μια ευχή...Ν΄αρχίσει το ταξίδι! Και πώς αρχίζει αυτό;
Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το διάβασμα; Θυμάμαι πόσο άρεσε από πολύ μικρή, στην κόρη μου, να διαβάζουμε, παρέα, σε μία ινδιάνικη σκηνή.
από
Εάν τα αγαπάω, θα τα αγαπήσει.Τα παραμύθια ένας κόσμος ονειρικός...Άλλωστε, υπάρχουν τόσοι τρόποι να απολαύσουμε τα βιβλία!
από
 Μια ζεστή γωνιά στο παιδικό δωμάτιο...Τι πιο όμορφο! Θα χρειαστείτε μερικά μαξιλαράκια, τα αγαπημένα κουκλάκια του παιδιού σας κι έναν χώρο αποθήκευσης για τα παραμύθια σας! 
από
Εάν χωράτε, μπείτε κι εσείς στο σπιτάκι και θα συμβεί κάτι μαγικό! Τα παραμύθια θα ζωντανέψουν! Πόσες φορές δεν με έχει βάλει η κόρη μου να της πω το ίδιο παραμύθι μέσα στο σπιτάκι!
Και δεν νομίζω να υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο σπίτι! Μερικά ράφια στον τοίχο κι ένα μαξιλάρι αρκούν!
Μια παιδική ντουλάπα έγινε χώρος ανάγνωσης! Υπέροχο!
από
Πόσο όμορφο είναι αυτό το σχολείο! 
Ποιο παιδάκι δεν θα αγαπούσε το διάβασμα σε έναν τέτοιο χώρο;

 Βέβαια, τώρα το καλοκαίρι το ιδανικό μέρος για διάβασμα νομίζω πως είναι κάτω από την σκιά των δέντρων!
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...