Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παίζω με το παιδί μου το ζαχαροπλαστείο.


Μια εξαιρετική ιδέα για παιχνίδι είναι να δοκιμάσετε να   φτιάξετε με το παιδί σας ένα  βιβλίο με συνταγές ζαχαροπλαστικής! Αυτά τα κέικ είναι  σκέτη γλύκα αλλά δεν έχουν καθόλου θερμίδες!  
Είναι από χαρτί και μπορείτε να τα εκτυπώσετε και να τα κολλήσετε στο βιβλίο  με το παιδί σας! Μπορείτε ακόμα, να παίξετε το ζαχαροπλαστείο. Θα χρειαστείτε μία ταμειακή μηχανή, κέρματα, χαρτονομίσματα, χαρτιά για αποδείξεις, κουτάκια και κορδέλες για περιτύλιγμα! 
Φτιάξτε τα κέικ σας! Γράψτε τις συνταγές! Πουλήστε τα!  Κάντε τις δικές σας πράξεις στα μαθηματικά για να υπολογίσετε τις αναλογίες και τα υλικά. Και ύστερα, βάλτε τις κούκλες σας στο τραπέζι να τις κεράσετε και να  κάνετε αντιστοίχιση ένα - προς ένα! Θα είναι ένα πραγματικά, συναρπαστικό, απόγευμα με το παιδί σας!  
Και πού ξέρετε, μπορεί το παιδί σας να είναι τόσο απασχολημένο που να σας αφήσει να φτιάξετε με την ησυχία σας, τα δικά σας κέικ. Μην ξεχάσετε να τα κατεβάσετε  από εδώ! Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...