Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έξυπνες ιδέες για να μεταμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο σε χώρα των παραμυθιών!


Enchanted Tree - Premium Wall Stickers - Removable and Repositionable 
Σας αρέσει πολύ να αλλάζετε, συχνά, την διακόσμηση στο σπίτι σας και στο παιδικό δωμάτιο. Δείτε, αυτό το δωμάτιο. Είναι βαμμένο σ' ένα υπέροχο χρώμα. Γαλάζιο του πάγου. Προσέξτε, το δεντράκι στον τοίχο! Είναι  ένα πανέμορφο αυτοκόλλητο  που θα δώσει μία μοναδική πινελιά στο παιδικό δωμάτιο! Θα το βρείτε εδώ
Mushroom Night Light LED Lamp ** CHOICE OF COLOURS ** 
Κι εάν θέλετε να μεταμορφώσετε κυριολεκτικά το παιδικό δωμάτιο  ανάψτε, αυτά τα φωτάκια - μανιτάρια που μπορείτε να τα βρείτε εδώ και το παιδί σας όταν θα πηγαίνει για ύπνο, θα βλέπει κάθε βράδυ τα πιο γλυκά όνειρα! Φτιάξτε με το παιδί σας, ένα μαγικό δάσος ονείρων! 
Το μοναδικό αυτό, σετ με τα αυτοκόλλητα που θα βρείτε εδώ μεταμορφώνει το δωμάτιο! Η ομορφιά, στην απλότητα! Ένας τοίχος στα ροζ, λευκά σεντόνια, λίγα λουλούδια και το όνειρο αρχίζει! Μια μικρή γωνιά ονείρων. Πείτε μου ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να διαβάσει εδώ τα παραμυθάκια του; 

Και βέβαια, ένας τοίχος λευκός, γίνεται μοναδικό μ΄ένα αυτοκόλλητο σαν αυτό που βρήκα εδώ. Είναι δρόμος φαντασίας! Είναι, πραγματικά, καταπληκτικός! Σε οδηγεί. κατευθείαν στην χώρα των παραμυθιών.
Εάν έχετε κρεββάτι πάνω - κάτω μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε αυτό εδώ το αυτοκόλλητο σπιτάκι που θα βρείτε εδώ και ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί μαγικά! Ένα από τα ωραιότερα αυτοκόλλητα που μπορεί να μπει σε παιδικό δωμάτιο! 
RoomMates Repositionable Childrens Wall Stickers, Outer Space 
Και βέβαια, με αυτά εδώ τα αυτοκόλλητα μπορείτε να ταξιδέψετε με την φαντασία σας από την γη ως τ' αστέρια! 
RoomMates Repositionable Childrens Wall Stickers, Vintage Planes
Ή μ' αυτά εδώ να πετάξετε στα σύννεφα της φαντασίας! Πραγματικά, υπέροχα δεν είναι; 
Roommates Repositionable Childrens Wall Stickers, Princess Castle 
Το τέλειο δωμάτιο για κορίτσια με αυτοκόλλητα που θα βρείτε εδώ θα κάνει την μικρή σας να αισθάνεται μικρή βασιλοπούλα! 
RoomMates Repositionable Childrens Wall Stickers, Knights And Dragon
Μια μαγική γωνιά για αγόρια με αυτοκόλλητα που θα βρείτε εδώ θα κάνει την μικρό  σας να αισθάνεται γενναίος ιππότης των παραμυθιών! 
Μ΄αυτό εδώ το σετ με αυτοκόλλητα δεν θα βρείτε ένα αλλά εξήντα έξι μοναδικά αυτοκόλλητα για να φτιάξετε μαζί με το παιδί σας τον δικό σας παραμυθένιο κόσμο! Καλή επιτυχία στην μεταμόρφωση του παιδικού δωματίου! Ένα είναι σίγουρο, θα γίνει αγνώριστο. Καλό παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε το παιχνίδι.  Κάντε κλικ πάνω  του  για να το βρείτε.


5 σχόλια:

  1. Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι γενικά πολύ ωραία. Τελευταία οι παιδικές σειρές είναι φανταστικές και τέλεια ιδέα για αλλαγή σε άσπρους τοίχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή δουλειά. Απίστευτες ιδέες! :) Ζέφη το blog σου είναι καταπληκτικό! Λένα, Παλλήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ΄ευχαριστώ Λένα μου! :) Μου δίνεις δύναμη να θέλω να συνεχίσω. Είναι χαρά να είσαι μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικές ιδέες μου αρέσουν πολύ.Μεταμορφώνουν έναν χώρο εντελώς και σε παιδικά ματάκια θα δείχνουν όλα μαγικά!
    Τα μανιταράκια έχουν πλάκα!έτοιμη είμαινα πάρω ένα για μένα...χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...