Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τα χειροποίητα πλεκτά παιχνίδια της Pebble!



Είναι όλα τους μαγικά παιχνίδια, φτιαγμένα από μαλλί. Είναι, όλα τους, χειροποίητα, και θα συντροφεύουν τα μικρά στις βόλτες, στον ύπνο, παντού! Είναι κατάλληλα παιχνίδια από την γέννηση και θα εντυπωσιάσουν τα μικρά μας!Σκέτη γλύκα και αυτό το ζευγάρι κουνελάκια. Μοναδικά!


Μια γλυκιά μπαλαρίνα που φοράει ένα υπέροχο φόρεμα σε χρώματα λευκό, κόκκινο. Μια υπέροχη κούκλα που αξίζει από τις πρώτες θέσεις των μωρών μας! Θα την αγαπήσουν, θα της δώσουν το όνομα που θέλουν και θα έχουν την χαρά να παίζουν, συνεχώς, μαζί της φτιάχνοντας παραμύθια.

Κι αυτός είναι ο μάγος των ονείρων μας! Τα παιχνίδια της Pebble σχεδιάζονται στην Αγγλία, και παράγονται στην Ινδονησία κάτω από συνθήκες Ηθικού Εμπορίου.
Ένα μονόκερως με υπέροχα χρώματα, σκέτη γλύκα. Και τα παραμύθια ζωντανεύουν! 

Αυτός ο δράκος είναι χειροποίητος, πλεκτός και σχεδιασμένος στην Αγγλία! Το best seller της εταιρίας Pebble, Ένα μοναδικό δώρο που θα αρέσει σε πολύ μικρά και μεγάλα παιδιά. Να και η βασιλοπούλα του πύργου! 

Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν πλεκτές χειροποίητες κουδουνίστρες; Κι όμως, υπάρχουν. Και είναι μοναδικές! Ένα πολύ πρωτότυπο δώρο για το νεογέννητο μωράκι σας! Αυτές οι κουδουνίστρες θα συναρπάσουν εσάς και το μωράκι σας!

Pebble Owl rattle - blue
Είναι μοναδικές, δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Σε υπέροχα χρώματα! Ένα είναι σίγουρο!Το μωρό σας θα τις αγαπήσει! Θα τις δώσει το όνομα που θέλει και θα έχει την χαρά να τις κουδουνίζει συνέχεια! Είναι κατάλληλες από τη γέννηση.

Πλένονται, εύκολα, στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς. Ένα υπέροχο δώρο για το μωράκι σας! Δεν θα το αφήνει από τα χέρια του!
Pebble octopus rattle - Pink
Και όλες αυτές οι υπέροχες κουδουνίστρες είναι, απόλυτα, ασφαλείς. 
Pebble caterpillar rattle - blue
Σου έρχεται πραγματικά να το φας, αφού αυτό το Χειροποίητο Πλεκτό Cupcake Κουδουνίστρα, είναι σε φυσικό μέγεθος! Με lλευκό 'icing' πολύχρωμη τρούφα και ροζ-φούξια cup, τα μωράκια μας δεν θα το αφήνουν από τα χεράκια τους! 
Το μέγεθος  τους είναι ιδανικό για να το πιάνουν τα μικρά, ενώ οι ήχοι της κουδουνίστρας θα τους τραβήξουν την προσοχή.Φανταστικά δωράκια!Κατάλληλα από τη γέννηση.



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε το παιχνίδι.  Κάντε κλικ πάνω  του  για να το βρείτε.


5 σχόλια:

  1. Τι υπέροχα παιχνίδια!! Για άλλη μια φορά.. πως τα βρίσκεις όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα;;; και ο τρόπος που τα παρουσιάζεις είναι απίστευτος!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ Taelia μου! Ψάχνω, ψάχνω...μου αρέσει να ψάχνω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα όσα δείχνεις είναι καταπληκτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πωπωωωω!Απαραδεκτη ειμαι!!!
    Εχω πολυυυυ καιρο ναρθω μια βολτιτσα απο το σπιτακι σου!
    Και τωρα δεν σε προλαβαινωωωω με τοοοσα που εχεις αναρτησειειει!!!
    Εχω να διαβαζω για πολλεεεες μερες ακομη!!χιχι!
    Συγγνωμη για την απουσια μου!!!
    Θα επανορθωσω!!
    φιλιαααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι φοβερά και είναι και ασφαλή για να τα έχουν μαζί στον ύπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...