Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Τα φανταστικά όνειρα της Mila από το Ελσίνκι!


Η Adele Enersen, από το Ελσίνκι της Φιλανδίας, πληροφορικός στο επάγγελμα, βρήκε έναν τρόπο να εξασκήσει το ταλέντο της στη φωτογραφία στον χρόνο που έπρεπε να μείνει με τη νεογέννητη κόρη της! 
Δημιουργεί φανταστικούς κόσμους γύρω από την κορούλα της, ενώ αυτή κοιμάται και τραβάει αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Όσο η κορούλα της κοιμάται του καλού καιρού, εκείνη δημιουργεί έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο. Πραγματικά ασύλληπτη φαντασία και δημιουργικότητα!

Η φωτογράφιση γίνεται με οτιδήποτε μπορεί να βρει! Και κάπως έτσι, αυτές, οι μαγικές φωτογραφίες  έγιναν διάσημες και μαζί η μαμά και η κόρη κάνοντας το γύρο του διαδικτύου.

Η Φινλανδή Adele Enersen βρήκε τον πιο δημιουργικό τρόπο για να αξιοποιήσει την άδεια μητρότητάς της. 

Ενόσω η μικρή της κόρη, Mila, παίρνει τον ύπνο της η Adele πλάθει γύρω της ένα ονειρεμένο σκηνικό με ό,τι υλικό μπορεί να σκεφτεί. Πάρτε μια γεύση από τα όνειρα της Mila. Όταν μια μητέρα έχει απίστευτη φαντασία και δημιουργικότητα μπορεί να κάνει τα πάντα. 
Κι εάν μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τότε κάπου εδώ σωπαίνουμε...Απολαύστε τις εικόνες. Είναι, απλά μαγικές!



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Όταν είχα πρωτοδεί τις φωτογραφίες της μου άρεσαν πάρα πολύ!! Γι' αυτό και μετά πήρα το βιβλίο της από το amazon. Όντως έχει πολύ φαντασία, ευρηματικότητα και καλαισθησία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες φωτογραφίες! Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν αστείρευτη, δημιουργική φαντασία!! Πραγματικά απίστευτες φωτογραφίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...