Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Στην κουζίνα με το παιδί μου! Τίποτα πιο μαγικό!


Μια εξαιρετική ιδέα για να περάσετε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα με το παιδί σας είναι να μπείτε στην κουζίνα και να μαγειρέψετε. Θα το απολαύσετε σίγουρα κι οι δυό σας! Και τι θα λέγατε να φτιάχνατε κουλουράκια με θέμα τα ζώα; Τα παιδιά λατρεύουν τα παραμύθια με ζώα.
Το σετ που βρήκα για να φτιάξουμε τα κουλουράκια μας αποτελείται από μοναδικά 10 φορμάκια σε διαφορετικά σχεδία ζώων, σε σχήμα αρκουδάκι, πάπιας, ιπποπόταμου,  και άλλα σχήματα ζώων, και  ένα είναι σίγουρο! Τα κουλουράκια του παιδιού σας, τα πιο γλυκά στον κόσμο, θα εξαφανιστούν από τον πάγκο της κουζίνα σας ως δια μαγείας! 
Μια, ακόμα, εξαιρετική ιδέα είναι να φτιάξετε με το παιδί σας σοκολατάκια. Ή ακόμα και γρανίτες φρούτων. Για να τα κάνετε όλα αυτά χαρίστε στο παιδί σας ένα μοναδικό σετ ζαχαροπλαστικής και χρίστε τον σεφ των παραμυθιών. 

Το σετ συμπεριλαμβάνει ότι χρειάζεται ένα παιδί για να μαγειρεύει τα δικά του γλυκά:3 φόρμες σε σιλικόνη (καρδιά, λαγός, αρκουδάκι),1 φόρμα για σοκολατάκια ή παγάκια σε σχέδια ζωάκια,1 σπάτουλα,1 κουτάλα. 


Παιχνίδι ιδανικό  για να εξοικειωθούν τα παιδιά  με την κουζίνα! Ανυπομονώ να μπούμε στην κουζίνα με την κόρη μου και να τα φτιάξουμε!


Στην Oladeco στα είδη κουζίνας, θα βρείτε, ένα σωρό άλλες φόρμες για να φτιάξετε με το παιδί σας ότι φανταστείτε. Σε πολλά σχέδια και χρώματα! 


Αλλά, το πιο εκπληκτικό είναι να δοκιμάσετε να φτιάξετε τα γλυκά σας, σε σχήμα puzzle! To μεγάλο ερώτημα  μπροστά από κάθε γλυκό"να το φάω ή να μην το φάω"; Τώρα, λύθηκε. 
Με αυτήν την φόρμα για γλυκά από σιλικόνη δώστε σχήμα πάζλ στα γλυκά σας.Εύκολη στο ξεφορμάρισμα είναι ιδανική για να διασκεδάσει τους μικρούς καλεσμένους ενός πάρτι γενεθλίων.Αφεθείτε, λοιπόν, στο γλυκό! Απολαύστε το, το φτιάξατε με το παιδί σας! 
Κι εάν θέλετε να φτιάξετε το πιο γλυκό κέικ σε σχήμα καρδούλας με αυτήν την φόρμα είναι, τώρα, πολύ απλό! 
Εύκολη στην χρήση, με χερούλια, από σιλικόνη για εύκολο χειρισμό, διπλής όψης για 2 διαφορετικά σχεδία καρδίας, αυτή η φόρμα θα σας λύσει τα χέρια. 
Διαλέξτε μεταξύ 2 διαφορετικών σχημάτων καρδίας.
Για χρήση σε απλό φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων.

 Χρήση από -40°C έως 220°C


Βρήκα, ακόμα, μια πολύ πρωτότυπη σανίδα για κόψιμο. Κάθε επίδοξος μικρός σεφ θα ήθελε να δοκιμάσει να κόψει πάνω της! Είναι σε σχήμα γουρουνάκι. Το συμπαθητικό αυτό γουρουνάκι έχει κατασκευαστεί από ξύλο Δρυ από δάση οικολογικής διαχείρισης. Μοναδικό εργαλείο για να απογειώσει τις ικανότητές σας στην τέχνη της μαγειρικής!
Φορέστε αυτήν εδώ την ποδιά στο παιδί σας. Δεν είναι υπέροχη;  Και υπάρχει σε διάφορα χρώματα! 
Λερωθείτε άφοβα, κάνει καλό! Καλή διασκέδαση! Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να περάσετε ένα απόγευμα με το παιδί σας στην κουζίνα. 

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Αυτό με το παζλ εξαιρετική ιδέα! Και με την καρδούλα. Φαίνεται ότι γίνεται εύκολα! Μίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χαριτωμένα πραγματάκια...σε κάνουν να θέλεις να μπεις στην κουζίνα και να αρχίσεις τη δημιουργία...μαζί τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...