Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ένα τέλειο παιδικό πάρτι στην παραλία! Ιδέες για φαγητό!



Τα πάρτι στο σπίτι είναι πάντα,από όλους, μικρούς και μεγάλους, ευπρόσδεκτα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα επιτυχημένο πάρτι στην παραλία για το παιδί σας! Άπλετος χώρος, υπέροχη δροσιά δίπλα στη θάλασσα, κανένας περιορισμός στον αριθμό των ατόμων ή στην ώρα…και ένα είναι σίγουρο! Θα μείνει στο παιδί σας αξέχαστο!


Σας ακούγεται... βουνό; Η αλήθεια είναι πως η διοργάνωση του τέλειου πάρτι στην παραλία είναι απλή υπόθεση αρκεί να έχετε διάθεση και φαντασία για να φτιάξετε υπέροχες λιχουδιές! Σας αρέσει αυτός ο κάβουρας; Είναι μια εύκολη συνταγή  που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Χρειάζεστε, μόνο, ένα κρουασάν, μωρά καροτάκια, οδοντογλυφίδες, ελιά, κόκκινη πιπεριά και ραπανάκι!

hungryhappenings
Μπορείτε, ακόμα, να δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτούς τους υπέροχους αστερίες! Φτιάχνετε τα  μπισκότα σας σε σχήμα αστερία, μόλις κρυώσουν τα καλύπτετε με σοκολάτα και τα βουτάτε μέσα σε τριμμένο μπισκότο! Σκέτη γλύκα! Εάν θέλετε μπορείτε να τους προσθέσετε και ματάκια καραμέλες που μπορείτε να τις βάψετε με χρώματα σαν και αυτά που θα βρείτε εδώ.

Μια πολύ όμορφη, ακόμα, ιδέα είναι να φτιάξετε ένα γλυκό στρείδι με ένα πολύτιμο μαργαριτάρι! Φτιάχνεται με 2 μπισκότα, καραμέλες και ροζ frosting. 

Για το frosting θα χρειαστείτε:

150 γρ. βούτυρο, 250 γρ. άχνη ζάχαρη, 

1 1/2 κουταλιά της σούπας γάλα φρέσκο, 

1 κ.γ βανίλια, 

Ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Ανακατεύετε με το μίξερ σας, το βούτυρο, την άχνη, την βανίλια και μετά σιγά σιγά το γάλα και 2-3 σταγόνες από το χρώμα ζαχαροπλαστικής
Χρώματα ζαχαροπλαστικής μπορείτε να βρείτε κι εδώ.
Και βέβαια, μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο τόπι φρούτων. Καταπληκτικό δεν είναι; Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων! Για να το φτιάξετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμη ζύμης πίτσας - θα την βρείτε στο σούπερ μάρκετ -  και όταν γίνει θα αλείψετε πάνω της τυρί φιλαδέλφεια.  Αυτό θα το κάνουμε, σίγουρα! 
marthastewart
Και, βέβαια, μπορείτε να πάρετε παγωτό βανίλια, και να γεμίσετε το κουβαδάκι σας. Στολίζετε το κάστρο σας με καραμέλες και διακοσμείτε με τρίμμένα μπισκότα. 
familyfun
Και, βέβαια, μπορείτε να στολίσετε την τούρτα σας με χωνάκια από παγωτό. Καταπληκτική, δεν είναι; Έργο τέχνης και το πιο σημαντικό; Μπορείτε να την φτιάξετε εύκολα με το παιδί σας! 
watermelon
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε ένα υπέροχο καλαθάκι με καρπούζι και να το στολίσετε με ζωάκια της θάλασσας!  Ένα γλυκό κέρασμα όλο υγεία που θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων! 
kids-theme-parties
Και να στρώσετε κατάλληλα το παγωτό σας για να φτιάξετε μία μοναδική τούρτα καράβι! Ένα είναι σίγουρο! Ότι και να κάνετε, αυτό το πάρτι στην παραλία με το παιδί σας, θα έχει απόλυτη επιτυχία! Καλή διασκέδαση! 

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα.  Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

6 σχόλια:

  1. Απίστευτες ιδέες! Υπέροχο Blog! Χαίρομαι τόσο πολύ που σε ανακάλυψα!!!! Τάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Τάνια μου! Είναι χαρά να είσαι μαζί μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τέλειο!!! Θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψη μου τον Ιούνιο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζέφη, όλα είναι συναρπαστικά. Κάνεις πολύ ψάξιμο, η αλήθεια είναι. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, δεν θα μπορείς να κάτσεις και για πολύ ήσυχη. Όταν έχει κανείς ιδέες δεν αντέχει να τις κρατάει για πολύ μέσα του χωρίς να τις εξωτερικεύσει και να τις μεταδώσει. Μου αρέσει που, για να βγάλεις μια ανάρτηση, έχεις κοιτάξει σε χίλια μέρη και τα συνδυάζεις όλα τέλεια μεταξύ τους. Αυτό έχει πολυ δουλεια και ψαξιμο. Συγχαρητήρια. Το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω ότι σε δικαιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ΄ευχαριστώ Ελένη μου. Κάνω αυτό που αγαπάω... :) Φιλιά. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...