Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Lego! Φτιάχτηκαν για να τρώνε τα παιδιά μας.


Μόλις τα είδα, σκέφτηκα "μα είναι, φτιαγμένα να να τρώνε τα παιδιά μας όλο τους το φαγητό και να πίνουν, όλο τους, το χυμό"! Μιλάω για τα σετ μεταφοράς φαγητού και τα μπουκάλια της Lego. Είναι απίστευτα, όμορφα! 
Υπάρχουν σε  διάφορα χρώματα. Είναι ιδανικά, για να παίρνουμε μαζί μας νερό και να διατηρείται στην κατάλληλη θερμοκρασία. Εάν έχουμε παραπάνω από ένα πάνω στο τραπέζι μπορούμε να κάνουμε πώς είναι ανθρωπάκια και μιλάνε μεταξύ τους. 

Το μπλε μπουκάλι θα το βρείτε εδώ, το κόκκινο, εδώ, και το μαύρο,εδώ. Μα είναι όλα τους, πραγματικά, υπέροχα! 
Κι εάν θέλετε να μεταφέρετε το φαγητό σας με στιλ, δεν έχετε παρά να πάρετε αυτά τα σετ μεταφοράς φαγητού Lego. Έχουν εξαιρετική αισθητική και είμαι σίγουρη πώς με λίγη φαντασία και μερικά Lego το παιδί μας θα φάει το φαγητό του, παίζοντας! 
Το μπλε κουτί θα το βρείτε εδώ, το κόκκινο εδώ, το κίτρινο εδώ, το ροζ εδώ και το ανοιχτό γαλάζιο εδώ. Η τέχνη του σερβιρίσματος του φαγητού μπορεί να είναι μοναδική.
Και, βέβαια, ανακάλυψα πώς υπάρχουν μαχαιροπίρουνα και κουτάλι, ένα εξαιρετικό σετ που θα βρείτε εδώ. Ποιο παιδάκι θα μπορούσε να αρνηθεί μία κουταλιά από το αγαπημένο του παιχνίδι;
Cubic Snack & Stack Cutlery Set
Κι εάν κάνετε πάρτι και θέλετε να φτιάξετε υπέροχα γλυκά Lego, ανακάλυψα πώς υπάρχουν μοναδικά καλούπια που θα βρείτε εδώ.
Minifigure yellow Lego style ice cube tray/mould
Μπορείτε να τα γεμίζετε με νερό και να φτιάξετε παγάκια, ή με ζύμη και να κάνετε κουλουράκια. 
Κι εάν αγαπάτε τόσο πολύ τα Lego όπως εγώ, δοκιμάστε να φτιάξετε την κουζίνα σας, κάπως έτσι! Μα είναι υπέροχη. Έργο τέχνης. 
Ότι και να κάνετε, βάλτε φαντασία και το παιχνίδι αρχίζει! Καλή όρεξη! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τα προϊόντα  μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...