Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μια μαγική χελώνα για να μην φοβάται το παιδί μας το σκοτάδι!


Ο φόβος για το σκοτάδι είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους φόβους στα παιδιά. Εάν και το παιδί σας φοβάται να κοιμηθεί μόνο του την νύχτα, δώστε του την χελώνα αυτή που θα βρείτε εδώ.

 Είναι μια χελώνα μαγική. Το παιδί σας κάθε φορά που την παίρνει αγκαλιά, το δωμάτιο θα φωσφορίζει με χιλιάδες αστεράκια που θα του κρατούν συντροφιά.

Το μόνο που θα χρειαστείτε να της βάλετε, είναι μία μπαταρία. Και το βράδυ, το μικρό μας δεν θα φοβάται πια!
Τα παιδιά φοβούνται το σκοτάδι γιατί η μοναξιά που νιώθουν τους δημιουργεί αίσθημα εγκατάλειψης από τους γονείς, γι' αυτό και τρέχουν να κρυφτούν στο κρεβάτι του μπαμπά και της μαμάς, σαν ναυαγοί σε φιλόξενη στεριά. 
Ακόμα και το αναμμένο φωτάκι της νύχτας, που τα βοηθά να ελέγχουν τον περιβάλλοντα χώρο, μπορεί να μην είναι αρκετό για να καθησυχάσει το παιδί, που συχνά βλέπει στις σκιές που δημιουργούνται τέρατα που το απειλούν. Μια  χελώνα, βγαλμένη από τον κόσμο των ονείρων, για να μην φοβάται το παιδί μας το σκοτάδι! 
Μ΄αυτήν την χελώνα, όμως, τα παιδιά μας θα αποκοιμηθούν σε μια γλυκιά αγκαλιά και το δωμάτιό τους θα γεμίσει χιλιάδες αστεράκια. Ένα μαγικό παιχνίδι για όνειρα γλυκά! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Την χελώνα  μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία της. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να την αγοράσετε.


2 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...