Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πρωινό σε σχήμα καρδιάς!




Οι διακοπές μας θυμίζουν πώς να ζούμε σωστά. Ξεκινάμε, καλά την μέρα μας εάν φτιάξουμε στην οικογένειά μας ένα απολαυστικό πρωινό. Θα τους δώσουμε δύναμη για ένα δυνατό και χαρούμενο ξεκίνημα. 
Κι αυτό δεν θέλει κόπο, αλλά αγάπη μόνο και φαντασία. Και τίποτα δεν λέει καλύτερα σ' αγαπώ από το να φτιάξουμε πρωινό σε σχήμα καρδιάς! Το σπίτι μας θα γεμίζει αρώματα και θα τους αρέσει πολύ. Η κόρη μου λατρεύει τα αυγά. 
Ίσως, είναι η γεύση τους αφού τα παίρνουμε από χωριό,και είναι αγνά, ίσως όλη αυτή η μικρή κι αγαπημένη τελετουργία για να τα φτιάξουμε. Πάντως, τα απολαμβάνει πολύ και με κάνει χαρούμενη να την βλέπω να τρώει χαμογελαστή και με όρεξη το φαγητό της. 

Για τέλεια τηγανητά αυγά σε σχήμα καρδιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο κουζίνας που θα βρείτε στο  Amazon κάνοντας κλικ εδώ. Μπορεί, επίσης να χρησιμοποιηθεί για pancakes/τηγανίτες!

Είναι φτιαγμένο από ροζ σιλικόνη και  αντέχει έως τους 250°C. Δεν γρατζουνάει το τηγάνι. Μπείτε στην κουζίνα και αφεθείτε στη μαγεία της δημιουργίας.Ένας όμορφος τρόπος να εκφράσουμε την αγάπη μας στους σημαντικότερους ανθρώπους στον κόσμο. Την οικογένειά μας. 
Φτιάξτε υπέροχες τηγανίτες αλείψτε  με μέλι και σερβιρίστε τις με φράουλες. Καλή όρεξη για δημιουργία! 
Για καλή υγεία, θυμηθείτε:

 «Τρώμε πρωινό σαν βασιλιάδες!»

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


4 σχόλια:

  1. Αχ πως τρελαίνομαι για όλα αυτά φαντάζομαι πως θα το έχεις καταλάβει!! Τέλεια η καρδιά, πες πως την αγόρασα κιόλας...η ιδέα της τηγανίτας και μόνο με έπεισε!! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλον αυτό τον καιρό.Για την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή σου...για τις ευχές, για όλα!!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμείς τα λατρεύουμε τ'αυγά! Ευτυχώς και η μικρή! Είναι τέλεια τα σχεδιάκια! Το κάνουνε και σε περίγραμμα, κομμένο φέτα από πιπεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί...Kapa συνέχισε...όλα καλά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία ιδέα Μαμά Κουκουβάγια Βέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...