Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μαμά και κόρη είδαμε το Alegria! Οι εντυπώσεις μας.



Alegria σημαίνει χαρά! Κι έτσι νιώσαμε εκείνο το βράδυ. Ο παππούς της κόρης μου, μας έλεγε συνεχώς "Να πάτε! Να πάτε! Θα είναι υπέροχα." Κι είχα σκοπό να πάμε. Δεν ήθελα να το χάσουμε. Όλοι όσοι το συζητούσαμε ήθελαν σίγουρα να πάνε. 
Πόσες φορές θα έρθει ένα τέτοιο τσίρκο στην χώρα μας; Κάποιοι, άλλοι, βέβαια στο άκουσμα της λέξης τσίρκο στάθηκαν αρνητικά. Έλεγαν "θα έχουν ζώα και θα τα βασανίζουν!". Κάτι που φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Θα μου δινόταν η ευκαιρία να πάω σε μια παράσταση την οποία ήθελα πολύ να παρακολουθήσω και να δώσω την ευκαρία στο παιδί μου να την δει. Η τιμή ήταν για πολλούς απαγορευτική. Θέλω να πω ότι τα πιο φθηνά εισιτήρια για μια ολόκληρη οικογένεια κόστιζαν πολύ.Η πρόσκληση ήρθε από την διαφημιστική εταιρεία που εκπροσωπεί την Coca-Cola.


Το ότι θα πήγαινα με το παιδί μου με έκανε διπλά χαρούμενη. Γιατί ότι και να έβλεπα χωρίς το παιδί μου δεν θα ήταν το ίδιο.Ήταν μια απλά μαγική βραδιά! Είχα την τύχη να πάρω από το χεράκι την κόρη μου και να πάμε μαζί. Έτσι, κι έγινε. Φόρεσα στην κορούλα μου το αγαπημένο της φόρεμα και το σούρουπο, πήραμε το τρένο και ξεκινήσαμε για το Ο.Α.Κ.Α. Στην διαδρομή μου έκανε πολλές ερωτήσεις για το τι θα δούμε εκεί. Και σε μισή ώρα πριν αρχίσει η παράσταση φτάσαμε.

Σταθήκαμε έξω από το στάδιο και την έβγαζα φωτογραφίες. Την έπαιρνα αγκαλιά και χορεύαμε μπροστά από το video-wall με την προβολή της παράστασης. Της πήρα, ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, πορτοκαλάδα και ότι άλλο ήθελε και μπήκαμε μέσα.


Δεν έχω λόγια για την παράσταση! Μαγεία ίσως είναι η καλύτερη λέξη. Η κόρη μου κοιτούσε τα πάντα με αμείωτο ενδιαφέρον και προσοχή, με κομμένη ανάσα. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου όση ώρα ήμασταν εκεί. Ήθελε να βγαίνουν συνεχώς οι κλόουν.Ήταν πολύ αστείοι! Μου έκανε συνεχώς ερωτήσεις. Της άρεσαν όλα! Όλα! Ο ορισμός της τελειότητας. Μουσική, ρούχα, σκηνικά, παρουσία, βγαλμένα από παραμύθι. Απίστευτες ώρες δουλειάς από πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενη που η κόρη είχε την τύχη να παρακολουθήσει μια τόσο όμορφη παράσταση. Ξέρω πώς θα την θυμάται πάντα.


Έβγαλα ελάχιστες φωτογραφίες αφού απαγορευόταν αυστηρά η φωτογράφιση της παράστασης κάθε στιγμή, για λόγους ασφάλειας των ακροβατών όπως μας είπανε. Καλύτερα γιατί έτσι απόλαυσα τις στιγμές, την παράσταση, τα φιλιά που μου έδινε η κόρη μου.Όλα!Όλα αυτά που λέγονταν και προβάλλονταν για το γεγονός ήταν πολύ λίγα. Ήταν απλά ένας ύμνος στην χαρά της ζωής. Ένα λυρικό παραμύθι που θα μείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά του παιδιού μου. Το βράδυ όταν ήρθε να μας πάρει ο μπαμπάς αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και πριν από αυτό μου είπε "να παίξουμε αύριο τους κλόουν, μανούλα".Ευχαριστώ την Coca-Cola που μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε  την παράσταση. 
Με αφορμή αυτό, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω  την εκστρατεία   "Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο" με ειδικό συνεργάτη το πρακτορείο ειδήσεων GoodNews.gr, που γίνεται αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων, μεταδίδοντας μηνύματα αισιοδοξίας. Κόντρα στην απαισιοδοξία της καθημερινότητας, το GoodNews.gr είναι το πρώτο πρακτορείο που προβάλλει μόνο Καλές Ειδήσεις. Οι ειδήσεις αυτές προωθούνται σε όλους όσοι έχουν ανοίξει τα αυτιά, την καρδιά και το μυαλό τους στα αισιόδοξα μηνύματα! Κόντρα σε όλα εμείς ελπίζουμε, ονειρευόμαστε, γελάμε. Το αξίζουμε και με το παραπάνω νομίζω.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

2 σχόλια:

  1. Για μία ακόμη φορά θα πω οτι είστε από τα πιο καλά μπλοκ σάιτ που υπάρχουν στο τομέα παιδί- γονείς-απασχόληση-ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχτίδα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Το Παίζουμε μαζί είμαστε όλοι εμείς. Καλή συνέχεια! Πάντα δημιουργική! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...