Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Παιδικό πάρτι! Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο χειροποίητο δώρο. Μια κορόνα!


Πολλές μαμάδες επιλέγουν όταν κάνουν πάρτι στο παιδί τους να φτιάξουν οι ίδιες δώρα για τους μικρούς καλεσμένους τους. Εάν κάνετε παιδικό πάρτι για την μικρή σας πριγκίπισσα μια πολύ ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε κορόνες! Είναι ένα υπέροχο χειροποίητο δώρο για τις φίλες της. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για παιχνίδι, στην διακόσμηση του τραπεζιού ή για να βγάλετε με την μικρή σας  όμορφες, φωτογραφίες.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Θα χρειαστείτε μόνο κεντητές δαντέλες που θα βρείτε σε είδη ραπτικής, κόλλα για σκλήρυνση υφασμάτων (θα την βρείτε σε καταστήματα υλικών για χειροτεχνίες), κόλλα σιλικόνης, σπρέι και γκλίτερ. Οι κορώνες σας, έτσι θα λάμπουν. Πώς θα τις φτιάξετε;
Κόψτε τις δαντέλες στο  μήκος που θέλετε, αφού πρώτα έχετε μετρήσει το κεφαλάκι του μικρού σας και απλώστε τις σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Με ένα πινέλο και ακολουθώντας τις οδηγίες στην συσκευασία της κόλλας απλώστε την πάνω στις δαντέλες. Πολύ απλό!
Μην ξεχνάτε να γυρίζετε συχνά τις δαντέλες για να αποφύγετε το να κλείσουν με κόλλα οι τρυπούλες του σχεδίου. Τις αφήνετε να στεγνώσουν καλά. Τις περνάτε με γκλίτερ. Και θα είναι υπέροχες!
Αφού στεγνώσουν, κλείστε τις κορόνες και ενώστε τις με κόλλα σιλικόνης. Φτιάξτε πολλές όπως η μαμά στο This is me inspired και διοργανώστε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι με πολλά δώρα για τους μικρούς σας φίλους! Μα είναι καταπληκτική ιδέα είναι να τις φορέσουν τα μικρά μας και να παίξουν ένα παραμύθι. Καλό παιχνίδι. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από την δημιουργικότητα και την φαντασία.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

3 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...