Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Το υπέροχο μεσαιωνικό χωριό της Lego!


Δεν ξέρω εάν εσείς παίζατε  με τα Lego, τα παιχνίδια αυτά έχουν μείνει στην μνήμη μου με τις καλύτερες αναμνήσεις. Είναι πραγματικά παιχνίδια, συνώνυμα της ποιότητας. Απλά, μοναδικά! 
Δεν ξέρω εάν το έχετε δει. Είναι ένα υπέροχο μεσαιωνικό χωριό. Θα το βρείτε εδώ. Τα σπίτια ανοίγουν και μέσα τους έχουν απίστευτες λεπτομέρειες. Όταν παίζεις, νιώθεις να μπαίνεις σ' έναν άλλο κόσμο. Σαν να είσαι εκεί...
Μαζί του θα ζωντανέψετε, μαζί με το παιδί σας, του κόσμου τα παραμύθια. Τίποτα πιο όμορφο και δημιουργικό όταν μένεις σπίτι. 
Είναι υπέροχο παιχνίδι! 
Εάν θέλετε να αγοράσετε το  μεσαιωνικό χωριό της Lego  μέσω Amazon διαβάστε αυτό το άρθρο εδώ.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Υπέροχα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα!


Είναι όλα τους εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Τα στολίζετε και θα δείχνουν υπέροχα. Φτιάχνονται με φαντασία! Δείτε τις φωτογραφίες και ίσως, φέτος είστε εσείς που θα στολίσετε ένα τέτοιο δέντρο, σπίτι σας. Καλή έμπνευση για δημιουργία! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Τα κουκλόσπιτα είναι μαγικά παιχνίδια! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που στολίσαμε το σπιτάκι με τις κούκλες στο δωμάτιο της κόρης μου! Πρώτα απ'όλα βάλαμε χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο κουκλόσπιτό της. Έγινε πολύ φωτεινό και χαρούμενο!
Τα κουκλόσπιτα της Kidkraft είναι απλά μοναδικά. Έχω πάρει κι εγώ ένα, στην κόρη μου και λατρεύει να παίζει με τις κούκλες της και να φτιάχνει παραμύθια. 
 Είναι το αγαπημένο της παιχνίδι! Υπάρχουν πολλά, για να διαλέξετε το δικό σας και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Έχουν απίστευτα χρώματα και σχεδιασμό. Τα στέλνουν με έπιπλα και εάν χάσετε κάποιο ή χαλάσει μπορούν να σας στείλουν άλλα. 
Δείτε τα! Είναι όλα υπέροχα. Παίζω κι εγώ μ΄αυτό και γίνομαι παιδί. Σε μοβ και ροζ χρώμα, ένα μοναδικό κουκλόσπιτο! Θα το βρείτε εδώ
Αλλά κι αυτό που θα βρείτε εδώ είναι καταπληκτικό! Έχει φώτα που αναβοσβήνουν και το πιάνο παίζει μουσική. 
Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε μέσα του μπορείτε να βάλετε τις Barbie και το παιχνίδι αρχίζει! Μου αρέσει πολύ!

Ακόμα, κι εάν ο χώρος σας είναι μικρός μπορείτε να βάλετε ένα, πάνω στην βιβλιοθήκη σας. Ένα υπέροχο μικρό κουκλόσπιτο σε ροζ και γαλάζιο χρώμα που θα βρείτε  εδώ. Όποιο και να διαλέξετε, υπέροχο είναι! Καλό παιχνίδι. 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

  
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...