Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ο Λου και ο Λι στο Νησί της Τελειότητας

Ο ΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ
Μόλις ήρθε το βιβλίο στα χέρια μας το βιβλίο Ο Λου και ο Λι στο Νησί της Τελειότητας της Μαρίας Ζαβάκου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και η κόρη μου άρχισε να το διαβάζει και να της αρέσει πολύ. Η ιστορία του βιβλίου που εμπνέει τα παιδιά για την πραγματοποίηση των ονείρων τους, μέσα από την ανάλογη προσπάθεια. Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Λίγα λόγια για το εξαιρετικό αυτό βιβλίο που θα βρείτε από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος εδώ. ό που αγαπώ; Πώς θα αντιµετωπίσουν οι ήρωες την πίεση; Τα λάθη είναι εµπόδιο στην τελειότητα ή δρόµος προς την ανακάλυψη; Πόσο κοντά είναι η τελειοµανία στην ουτοπία; Μπορεί κανείς να τα καταφέρει όταν υποτάσσεται σε επιθυµίες τρίτων; Μια περιπέτεια για τα όνειρα που γίνονται πραγµατικότητα µε προσπάθεια, αλλά και για τις συνέπειες της παραίτησης. Μια περιπέτεια που θα συναρπάσει µικρούς και µεγάλους.
Είναι το πρώτο ελληνικό παιδικό βιβλίο που κυκλοφορεί µε crowdfunding, που χρηµατοδοτήθηκε από το κοινό προκειµένου να εκδοθεί. Ένα βιβλίο µε σκοπό, καθώς µέρος των εσόδων διατίθεται στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...